logo

TÜRKAY NİŞANCI ‘HİÇ’İ EREĞLİ’DE İMZALADI

  • Şair Türkay Nişancı “Hiç” adlı şiir kitabını Kdz. Ereğli’de imzaladı.

Besteci, yorumcu, yazar, şair Türkay Nişancı Doruk Yayınevinden çıkan “Hiç” adlı şiir kitabının imza günü için hafta sonu Ereğli’de sanatseverlerle buluştu.

Lise mezuniyetine kadar eğitimini doğum yeri olan Kdz Ereğli’de sürdüren ve yaşamını İstanbul’da devam ettiren çok yönlü sanatçı şair Türkay Nişancı, “Hiç” adlı kitabını 25 Mayıs Cumartesi günü Penguen Kitapevinde açılan stantta imzaladı. Etkinliğe Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Türkay Nişancı’nın öğretmenliğini de yapan Neriman Posbıyık, TİP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca, Belediye Başkan Danışmanı Aykut Ateş, öğretmenler ve şiir severler katıldı.

“DUYGUSALLIK YAŞADIM, ONUR DUYDUM”

Kitabının ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Nişancı, muhabirimize yaptığı açıklamada Liseden 1998 yılında mezun olduğunu belirterek Ereğli ile bağlarını sürdürdüğünü söyledi. Yazarlık ve müzisyenliği birlikte sürdüreceğini açıklayan Nişancı “Her şeyden önce doğduğum topraklara gelmek benim için ayrı bir duygusallık ve onur konusu. Burada çok güzel ağırlandım. ” diye konuştu. Nişancı kitabının basımına destek veren Doruk Yayınevine teşekkür ederek, Türkiye’de ekonomik şartların çok ağır olmasına rağmen yayınevinin desteği ile baskıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Etkinlik, kitap imzası ve hatıra fotoğrafı çekimi ile devam etti.

.

.

Paylaşın:
399 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ