logo

TÜRKÜLERE SEVDALANDIK, FİNALDE COŞTUK!

  • Kdz. Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halk Evi Bağlama kursiyerlerinin Sazdan Adam yönetimindeki yıl sonu konserinde Seval Tuncer’in seslendirdiği Türküler izleyenleri halk müziğine doyururken, final şarkısı ‘Sarı Saçlım Mavi gözlüm’ salonu coşturdu.

Kdz. Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halk Evi Bağlama kursiyerleri Sazdan Adam yönetimindeki yıl sonu konserinde halk müziği sevenlerle buluştu.

28 Haziran Salı günü saat 20.00’de Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen konseri Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Yaşare Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş ve türkü sevenler izledi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibinin organize ettiği, sunumlarını Özlem Güzey’in üstlendiği konser yoğun İlgi gördü.

ALKIŞLAR SEVAL TUNCER’İN CANLI PERFORMANSINA GELDİ

Konserde, Şef Sazdan Adam(Mehmet Ali Ürkmez)ın kursiyerlerinden oluşan amatör bağlama sanatçıları, kursiyerlerden Solist Seval Tuncer’e eşlik etti. Birbirinden güzel ve anlamlı Anadolu Türkülerini seslendiren Amatör Halk Müziği Sanatçısı Seval Tuncer başarılı canlı performansı ile yoğun alkış aldı.

SAZDAN KADIN’ CANSU KOÇAK’TAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Konser arasında, aynı ekipten yetişip Ankara Güzel Sanatlar Üniversitesinde öğrenim gören Cansu Koçak’ta, hocası Sazdan Adam ile karşılıklı olarak muhteşem bir bağlama atışma gösterisi yaptı. Cansu Koçak’a izleyiciler ‘Sazdan Kadın’ adını taktı.

COŞKULU FİNAL!

Anadolu’nun dört bir yanından ve yöresel türkülerin seslendirildiği konser, Selda Bağcan’ın şarkısı ‘Sarı Saçlı Mavi Gözlüm’ şarkısını seyircilerin coşkulu isteği üzerine iki kez söylenmesi ile son buldu. Bağlama sanatçıları şarkıya Türk bayraklarını dalgalandırarak eşlik etmeleri salonu coşturdu.

Sahneye davet edilen Belediye Meclis Üyesi Yaşare Aydın, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’In sanata ve sanatçıya katkı vermeye devam edeceğini ifade etti ve Sazdan Adam’ı, Solist Seval Tuncer’i ve ekibi kutlayarak çiçek takdiminde bulundu.

Etkinlik sonunda amatör sanatçılar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Paylaşın:
803 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ