logo

‘TÜRKÜLERLE ANADOLU TURU’ KEYFİ!..

  • Kdz. Ereğli Belediyesi 2022-2023 dönemi Halkevleri Bağlama Kursu Öğrencileri, yıl sonu etkinliğinde Eğitmen Sazdan Adam ve Solist Seval Tuncer eşliğinde, izleyenlere adeta ‘Türkülerle Anadolu Turu’ yaptırdı. Konser, keyifle ve alkışlarla izlendi.

Kdz. Ereğli Belediyesi 2022-2023 dönemi Halkevleri Bağlama Kursu Öğrencileri, yıl sonu konseri düzenledi.

20 Haziran Salı günü Atatürk Kültür Merkezi Dündar Güçeri Etkinlik Salonunda düzenlenen, Mehmet Ali Ürkmez (Sazdan Adam) yönetimindeki konser etkinliğine; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Kültür Müdürü Muhammet Ali Ateş, bazı Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir topluluk izledi.

SEVAL TUNCER HEM HÜZÜNLENDİRDİ HEM COŞTURDU!

Önceki Dönem Kursiyerlerinden Cansu Koçak’ın sunduğu konsere Solist Seval Tuncer, etkileyici sesi ile ‘Yazın Yağar Kar Başıma’ türküsü ile başladı. Seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle seyircilere adeta ‘Anadolu Turu’ yaptıran Seval Tuncer, yanık sesi ile söylediği ‘Başım alıp çıksam yüce bir dağa’ uzun havası ile büyük alkış alırken, finali coşkulu salonla birlikte ‘Memleketim’ parçası ile yaptı.

Sazdan Adam Bağlama kursiyerleri arasında Belediye Meclis Üyesi Yaşare Aydın, Erdemir Musiki ve Folklar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu gibi tanınmış isimlerin de yer aldığı görüldü.

SAZDAN ADAM ŞOV!

Konser arasında desteklerinden dolayı Kdz. Ereğli Belediyesine teşekkür eden ve adeta sazını konuşturan Sazdan Adam Mehmet Ali Ürkmez, seyircilerle etkileşimli olarak gerçekleştirdiği ‘alkışlarla ritim ve sunu eşliğinde potpori gösterisi’ büyük alkış aldı.

NERİMAN POSBIYIK BEĞENİSİNİ İFADE ETTİ

Final parçasından önce sahneye davet edilen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin zenginliğine dikkat çekerek Ereğli’nin il olması gerektiğini söyledi, alkışlandı. Kendisinin de müzik yeteneği olduğunu söyleyen Bayan Posbıyık, beğeni ifadeleri ile Sazdan Adam Mehmet Ali Ürkmez’i, Sanatçı Seval Tuncer ile tüm ekibi kutlayarak başarılar diledi, çiçek ve hediye takdim etti.

Keyifle izlenen konser, hatıra fotoğrafları çekimleri ile son buldu.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
833 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ