logo

UĞURLAR OLSUN SUAT HOCAM…

  • Kdz. Ereğli’de Müzik Öğretmeni Suat Aykan(71), kanser tedavisi görmekte olduğu ZBEÜ Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmesinin ardından son yolculuğuna uğurladı.

Kendisi gibi müzik Öğretmeni Gülay Aykan’ın eşi, Birkan ve Okan Aykan’ın babası Merhum Suat Aykan,  için 22 Aralık Cumartesi saat 14:00’te Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi binası önünde veda töreni düzenlendi. Yoğun katılım olan törende duygusal anlar yaşandı.

Sevilen eğitimci Aykan’ın cenaze namazı ise Bozhane Camisi’nde ikindi vakti kılındı. Cenaze Belen Yeni Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Aile üyelerinin ve Suat Aykan’ın Ağabeyi Suavi Aykan’ın taziyeleri kabul ettiği cenaze namazına; Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Mendeş, 22-23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, Erdemir Genel Müdürü Aşkın Peker, Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylarından Buket Müftüoğlu-Numan Korkmaz-Muhittin Dikmen, Eğitim ve STK yöneticileri ile çok sayıda seveni katıldı.

Taziyeleri kabul ederken arkadaşları tarafından bir an bile yalnız bırakılmayan Gülay Aykan’ın bitkin ve üzgün olduğu görüldü.

Paylaşın:
637 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ