logo

“UMUDUMUZ KILIÇDAROĞLU” SLOGANLARI İLE BAĞIŞ KATKISI

  • Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına bağış katkısında bulunmak isteyen Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki chp’liler, İş bankası önünde buluşarak ilgili hesaba para yatırdı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerinde Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına bağış katkısı sağlamak için CHP Kdz. Ereğli örgütü etkinlik düzenledi.

07 Nisan 2023 Cuma günü saat 14:30’da İŞ Bankası önünde buluşan CHP üyeleri, gişelerden sıra numarası alarak Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak amacı ile para yatırdı.

YOĞUN KATILIM:

Etkinliğe CHP İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, Zonguldak Milletvekili Aday Adaylarından Op. Dr. Eylem Ertuğrul ile Nahide Ercan, ADD Genel Merkez Eski Yöneticilerinden Semih Özkök, il örgütü eski yöneticilerinden Zeki Esen, ilçe örgütü yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile partililer ve bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar katıldı.

“BEREKETLİ YAĞMURLA BİRLİKTE KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI OLARAK SEÇECEĞİZ”

İlçe Başkanı Uzuner, burada yaptığı konuşmada toplanan kalabalığa teşekkür ederek, “13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek kampanyası için bir araya geldik. Onu Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. Yağmura rağmen muhteşem bir kalabalık var. Bu bereketli yağmurla birlikte Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.” diye konuştu.

Konuşma alkışlarla karşılık bulurken, toplanan kalabalık “Umudumuz Kılıçdaroğlu” şeklinde slogan atarak, banka dışında gişe sırasını beklemeye koyuldu.

Paylaşın:
487 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ