logo

ÜNİVERSİTE, EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİNDEN MEMNUN

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın Ereğli Eğitim Fakültesini ziyaret ettiği ve duyduğu memnuniyeti ifade ederek, fakülte akademisyenlerinin yüksek potansiyelini kutladığı bildirildi.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı öncesi Ereğli Eğitim Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 22 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, eğitim öğretim yılı öncesi yapılan hazırlıklar hakkında Çufalı’ya bilgi vererek eğitim fakültesinin yüz yüze eğitime hazır olduğunu belirtti.

“EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİNİN YÜKSEK POTANSİYELİ VAR”

Rektörlükten verilen bilgiye göre ; Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı öğretim üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda yeni dönem ilişkin değerlendirmelerde bulunarak salgın şartlarının devam ettiğini hatırlattı ve “Özellikle uzaktan eğitimde dijital materyal üretmeye gayret etmeliyiz. Projeler konusunda özel bir gayret göstermemiz ve Üniversite olarak projeler konusunda üst sıralarda yer almamız lazım. Rektörlük olarak proje yapacak bütün arkadaşlarımız için her türlü imkânı sunmaya hazırız. Ulusal ve uluslararası projelerde öğrenci ve akademisyenlerimizi destekleyerek üniversitemizi hak ettiği yerlere taşımamız gerekir. Ereğli Eğitim Fakültesi’nin böyle bir potansiyeli var. Yaptığınız çalışmalardan dolayı başta dekanımız Prof. Dr. Soner Yavuz’u ve diğer arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Ereğli Eğitim Fakültesi ve akademisyenlerinden potansiyellerini kullanarak daha üst düzey çalışmalar bekliyorum”. dedi.

ERSAMUS ÖĞRENCİLERİ İLE SOHBET ETTİ

Toplantı çıkışında, Erasmus kapsamında fakültenin Sınıf Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümlerinde öğrenim görmek amacıyla İspanya’dan gelen Romeo Molino Javier ve Gloria Montez Perez isimli öğrenciler ile sohbet eden Rektör Çufalı, Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Canan Tunç Şahin’den öğrencilerin alacakları eğitimler konusunda bilgi aldı.

Paylaşın:
522 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ