logo

ÜNLÜ KALP UZMANI SÖNMEZ, ECHOMAR KARDİYOLOGLARINI KUTLADI

.

  • Dünya çapında Ünlü Kalp Uzmanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Kdz. Ereğli Echomar Hastanesinde yapılan kalp anjiyosunu çok başarılı bulduğunu söyledi.

NTV’de Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu “Empati” programına katılan Ünlü Kalp Uzmanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Kdz. Ereğli Echomar Hastanesi kalp uzmanları tarafından yapılan kalp anjiyosunu çok başarılı bulduğunu belirterek, “Bugün sabah Ereğli’den gelirken bir anjiyo yapılmış getirdiler gördüm inanılmaz güzeldi, kutluyorum o arkadaşları” dedi.

Konu ile ilgili Echomar Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada, “Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati programına katılan Prof. Dr. Bingür Sönmez, hastanemizde görev yapan değerli Kardiyoloji Doktorlarımız Doç. Dr. Mehmet Yaman ve Doç. Dr. Fatih Öztürk’ü yapmış olduğu başarılı anjiyolardan dolayı tebrik etti.” denildi.

Aynı zamanda Sarıkamış Dayanışma Grubu Başkanı olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, her yıl Kasım ayında Sarıkamış Şehitlerini anma töreni için onur konuğu olarak Kdz. Ereğli’ye geldiği ve temaslarda bulunduğu biliniyor.

.

HABERLE İLGİLİ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
902 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

ÜNLÜ KALP UZMANI SÖNMEZ, ECHOMAR KARDİYOLOGLARINI KUTLADI” için 2 Yorum

  1. ASIM CAKIR : diyor ki:

    DRMEHMET YAMAN 3 TURK PROFU VE ABD LI DOKTORLARIN BILE COK RISKLI DAR VE INCE DENILEN 2 %70 1 ADET %95 TIKALI KALP DAMARLARIMA EKOMARDA BALON VE STEND TAKARAK COK BASARILI BIR OPERASYONLA 5 YILDIR KONTROLLERINI YAPARAK SAGLIK KATKILARI OLMUSTUR KENDISINE MINNETDARIM TESEKKUR EDERIM SELAMLAR

  2. Ereğlili : diyor ki:

    Ülkemizin değerli Profesörlerinden Bingür hocaya ereğlinin 60-70 binlik bir kasaba olmadığını anlatabilir mi