logo

ÜNLÜER: “ŞİMDİ SES-NEFES-NEFER OLMA, ÇALIŞMA ZAMANIDIR”

  • Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli (Batı Karadeniz Bölgesi) Şube Başkanı Oğuz Ünlüer, düzenlediği basın toplantısında adaylık dönemindeki sözlerini hatırlatarak, “İşte o gün bu gündür: şimdi ses, nefes, nefer olma çalışma zamanıdır.” dedi.

İstanbul ve Marmara Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli (Batı Karadeniz Bölgesi) Şube Başkanı Oğuz Ünlüer, düzenlediği ilk basın toplantısında yapacakları faaliyetleri özetledi. Toplantıda Meclis Başkanı Kamil Ustamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Burak Gürdal, Sayman Kağan Boy ve Şube Müdürü Bülent Şanal’da yer aldı.

Sözlerine basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başlayan Ünler, basınla daha sıkı işbirliği yapılacağını belirtti.

İRFAN ERDEM’E TEŞEKKÜR ETTİ

9 Ekim’de gerçekleştirilen seçim sonrası işbaşına geçerek faaliyete başladıklarını ifade eden Ünlüer, “Bölgemize Ereğlimize ve sektörümüze hayırlı olsun. Öncelikle kamuoyuna, tüm üyelerimize ve bu güne kadar odamıza hizmet etmiş olan, emeği geçmiş bulunan Başta İrfan Erdem Bey olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.

BÖLGE ENVANTERİ ÇIKARILACAK

Başkan Ünlüer, Bölge çapında istişare toplantısı düzenlemeyi planladıklarını açıkladı ve “Yakın zamanda 5 ayrı yerde bu toplantılarımızı gerçekleştirip; olayların ve bütçelerin envanterini çıkaracağız. Oda ve üyeler olarak neredeyiz, neler yapmışız, neler talep ediliyor ve biz neyi arz edebiliriz. Yani büyük resme bakacağız… Buralardan elde edeceğimiz verileri değerlendirdikten sonra kısa, orta ve uzun vadeli eylem planı dahilinde elimizdeki tüm imkanları sektörümüzün, bölgemizin ve üyelerimizin her açıdan gelişmesi için sonuna kadar kullanacağız. Bunda kimsenin kuşkusu olmasın. ” diye konuştu.

“EKONOMİK DİNAMİKLERDEN BİRİ HALİNE GELECEĞİZ”

“Bölgemizdeki ekonomik, sosyal ve kültürel konularda diğer kurum ve kuruluşlarla, tüm paydaşlarımızla sürekli istişare ederek sorun ve çözüm önerilerinin takipçisi olacağız.” sözlerini kaydeden Ünlüer, “Bu kapsamda lojistiği, enerjisi, balıkçılığı, tersaneciliği ile denizi her açıdan bereketli olan bölgemizin ve ilçemizin önemli ekonomik dinamiklerinden biri haline gelmek istiyoruz. Gelmiş/getirilmiş olan mesafeye katkı vermek istiyoruz. ” dedi.

SÖZLERİNİN ARKASINDA OLACAĞININ MESAJINI VERDİ

Konuşmasında sık sık “iletişim içinde olacağız” vurgusu yapan ve yoğun dönemim ardından dinlenmeye fırsat bulamadıklarını açıklayan Başkan Ünlüer, adaylık dönemindeki sözlerini hatırlatarak, “Ne demiştik hatırlayalım: ‘Üyelerimizin dertlerinin sesi olmaya, sektörümüzün nefesi olmaya, sorunların çözümünde nefer olmaya söz veriyoruz’ İşte o gün bu gündür arkadaşlar: şimdi ses, nefes, nefer olma çalışma zamanıdır. “dedi.

Başkan Ünlüer, tüm halkın yaklaşan Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak konuşmasını tamamladı.

GÖREV DAĞILIMI :

Soru üzerine istişare toplantılarını Batı Karedeniz Şubesi olarak sorumluluk alanı olan Karasu ile Kurucaşile arasındaki noktalarda yapacağını açıklayan Ünlüer, görev dağılımını ise şöyle açıkladı:

Meclis Başkanı Kamil Ustaoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Tahsin Karaer, Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Burak Gürdal, Sayman Kağan Boy, Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Mustafa Çakır ve Kemal Bektaş

Paylaşın:
433 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ