logo

“ÜYEYİ YOK EDEN DEĞİL, ÇALIŞABİLİR HALE GETİREN OLUN”

Kdz. Ereğli’de iş insanı ve Ereğli İçin Mücadele Platformu Sözcüsü Niyazi Özcan, Ticaret ve Sanayi Odasını yönetiminin üyelerini icraya vermekle tehdit ettiğini iddia ederek çözüm yolu gösterdi.

Özcan yazılı açıklamasında  “tahsilat servisi üyeyi arayıp borcunu öde ödemessen icraya verileceksin diye tehdit edilmekdedir.” dedi. Borçların yapılandırılması imkanı varken icra yoluna gidilmesnin yakışık almadaığını savunan Özcan, “yönetenlerin işi üyeyi yok etmek değil çalışabilir bir hale getirmek moral ve motivasyonunu yüksek tutmaktır.” ifadelerini kullandı.

Özcan “KARADENİZ EREGLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI TAHSİLAT ODASI” başlıklı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Sayın TSO başkanı ve Meclis Başkanı; iş dünyasının zor bir dönemden geçtiğini ülke olarak bilmeyen yok. Me talihsizlik ki tahsilat servisi üyeyi arayıp ‘borcunu öde ödemezsen icraya verileceksin’ diye tehdit edilmektedir. Secim zamanı borcu olan üyelerin parasını ödemek için yarışıyordunuz bu zor zamanda bir insanlık yapında borçları yine ödeyiverin; bu sefer oy değil dua alırsınız. Yani ille de oy mu olacak. Ticaret ve sanayi odası tecrübe bilgi yetenek ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin çıkaracağı kanunları an be an takip ister. Kamuya olan borçlarla alakalı hükümet yapılandırma aşamasında iken bu yapılan hiç yakışık olmuyor. Yönetenlerin işi üyeyi yok etmek değil çalışabilir bir hale getirmek ,moral ve motivasyonunu yüksek tutmaktır.”

Paylaşın:
1108 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ