logo

UZMAN ELEKTRONİK YENİ YERİNDE GÜVENLE HİZMET VERİYOR

Kdz. Ereğli’de uzun yıllardır Tv ve elektronik eşya tamirciliği ile tanınan Ali Osman Ersöz ve Oğlu Serhat Ersöz’ün işlettiği Uzman Elektronik, yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

İstanbul Yol Ayrımı Belediye Otobüs Durağı arkasındaki yeni işyerinde hizmet vermeye başlayan Uzman Elektronik kurucusu Ali Osman Ersöz, yıllarının deneyimi ve müşteri portföyü ile güvenilir hizmeti ön planda tutmaya devam ettiklerini vurguladı.

GÜVEN VE GARANTİ ÖN PLANDA!

Elektronik cihazları garantili tamir ettiklerine dikkat çeken Ersöz, “Burası bizim yıllardır bildiğimiz ve tanındığımız merkezi bir yer. Böylece eski işyeri adresimiz yeni işyeri adresimiz haline geldi. Müşteri ve tüm paydaşlarımızın daha kolay ulaşabileceği işyerimizde garantili tamir ve tedarik hizmetlerimizi güvenle sürdürüyoruz. Bu vesile ile tüm müşterilerimize ve dostlarımıza selam sevgilerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Uzman Elektronik LG, SUNNY gibi markaların yetkili servisliği yanında, bölge halkına elektronik kategorisinde geniş bir tamir bakım hizmeti sunuyor. Telefonu : 0372 316 75 00

Paylaşın:
1240 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ