logo

VADİ BÖLGESİNİN İLGİSİ BALBALOĞLU’NA ‘İYİ’ GÖSTERGE OLDU

İyi Parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Çaycuma Devrek bölgesi temaslarını değerlendirirken, “… gösterilen ilgi, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’nin ne kadar doğru yolda ilerlediğini tam bir göstergesiydi.” dedi.

İyi Parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu,14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlere ilişkin çalışmalarını Vadi Bölgesi olarak nitelendirilen Devrek ve Çaycuma’da sürdürdü.

Ziyaret ve temaslarında partisi ile kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Balbaloğlu, bölgenin sektörel kalkınmasına yönelik projelerden de bahsettiğini bildirdi.

Balbaloğlu, yazılı açıklamasında 14 Nisan Cuma günkü temaslarını şöyle değerlendirdi:

Çaycuma’dan başladığımız ziyaretlerimizde İYİ Parti ekibi olarak, öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret ettik. Şahsıma ve ekibimize oldukça sıcak karşıla gerçekleştiren Sayın Kantarcı ile partimizin çalışmaları ve Çaycuma politikalarına yönelik konular üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Sayın Kantarcı’ya, gösterdiği yakın ve sıcak ilgi dolayısıyla içtenlikle teşekkür ediyorum.

Yine Çaycuma’daki birçok fabrika ve iş yeri ziyaretlerimizde bulunduk. Çok değerli emekçi kardeşlerimin görüş ve önerilerini de aldığım ziyaretlerimde, bölgenin sektörel kalkınmasına yönelik hazırladığımız projelerden kısaca bahsettim. Daha sonra, Çaycuma Pazaryerinde esnafımız ve halkla buluşma gerçekleştirdik. Her vatandaşıma dokunarak, sorun ve dertlerini dinlediğim pazar yerinde gösterilen ilgi, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’nin ne kadar doğru yolda ilerlediğini tam bir göstergesiydi.

DEVREK’TE ADETA “EVLAT” MUAMELESİ MEMNUN ETTİ

Aynı zamanda geçmiş yıllarda mesleğimi icra ettiğim ve Kulak Burun Boğaz Ünitesini kurduğum Devrek İlçemizdeki ilgi ise şahsımı gerçekten duygulandırdı. Devrekli Vatandaşlarımızın, bu şirin ilçemizde geçirdiğimiz sürede yaptığımız çalışmaları unutmadığı gibi adeta bir ‘evlatları’ gibi sahiplenmeleri gurur verici oldu. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Gökçebey İlçemizde iftarımızı yaparak, burada da vatandaşlarımızla oldukça sıcak ve samimi ortamda sohbetlerde bulunduk.

14 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz seçim çalışmalarımızı, Karadeniz Ereğli’deki kafelerde gençleri ziyaret ederek tamamladık.

Millet İttifakı olarak çıktığımız yolda, her çaldığımız kapıda, her sıktığımız elde gördüğümüz sıcaklık, 14 Mart tarihindeki Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanacağımız gibi; Milletvekili seçimlerinde de hedeflenen başarıyı yakalayacağımıza, bu vesileyle ülkemizin ikinci yüz yılında çok daha İYİ gelişmeler yaşanacağına inancım bir kat daha arttı. Saygılarımla…

 

Paylaşın:
268 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ