logo

VAKIF BAŞKANI PEKER, OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

  • TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı N. Aşkı Peker, vakıf bünyesindeki özel okulları ziyaret ederek yöneticilerle görüştü.

9 Mayıs Salı günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında TED Kdz. Ereğli Koleji Özel Lisesi Müdürü Funda Makas, Ortaokul Müdürü Sahir Akçakoca, Anaokulu ve İlkokul Müdürü Betül Karalı Hamarat ile Mali İdari İşler Müdürü R. Erkan Kahraman ile görüşen Vakıf Başkanı Peker, yöneticilerle ve öğrencilerle eğitim-öğretim faaliyetleri konularında görüşerek değerlendirmelerde bulundu.

“DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU”

TED Kdz. Ereğli Koleji Özel Ortaokulu Müdürü Sahir Akçakoca, akşam saatlerinde gerçekleşen görüşmeyi, “TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Niyazi Aşkın Peker, okulumuzu ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretleri sırasında okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle görüşmeler yaptı; paylaşımlarda bulundu. Nazik ziyaretleri ve paylaşımları için TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Niyazi Aşkın Peker’e teşekkürlerimizi sunarız.” ifadeleri ile paylaştı.

Paylaşın:
451 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ