logo

VALİ, FED YÖNETİMİNİ TEŞEKKÜR BELGESİ İLE ONURLANDIRDI

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz kendisini ziyaret eden Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği yöneticilerini teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

Batı Karadeniz Bölgesinde yaşayan engellilere 22 yıldır kesintisiz hizmet veren Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ile Yönetim Kurulu Üyeleri A.Hasan Eroğlu, Ergün Karaca, Bayram Karatepe ve Aysel Manay, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ettiler.

14 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, Ereğli’ye geldiğinde Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret ettiğini ve derneğin yapmış olduğu hizmetleri çok takdir ettiğini belirtti. Engellilerin ekonomik ve sosyal yaşamda yer almaları için elinden geleni yapacağını söyleyen Tutulmaz, Fiziksel Engelliler Derneği Kurucu Başkanı İsmail Şentürk’ e Teşekkür Belgesi sundu. 

Şentürk’te, onur duyduğunu ifade ettiği konuşmasında, “teşekkür belgesini şahsım, yönetim kurulum, çalışma arkadaşlarım ve engelli üyelerimin adına alıyorum” sözleri ile Vali Mustafa Tutulmaz’ a teşekkür etti.

Paylaşın:
512 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ