logo

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU EREĞLİ OSB’DE YATIRIMCILARLA GÖRÜŞTÜ

  • Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile birlikte Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde(OSB) bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

1 Şubat Perşembe günü Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile birlikte Kdz. Ereğli OSB Müteşebbis Heyet Toplantısına katılan Vali Hacıbektaşoğlu Müteşebbis hayati ile birlikte gündem maddeleri üzerine görüştü. Toplantı sonrası Kdz. Ereğli OSB’de faaliyet gösteren, ihracatlarıyla ülke ve il ekonomisine büyük katkılarda bulunan ve önemli ölçüde istihdam sağlayan firmaları ziyaret ederek yatırımcıları ile görüşüp üretim tesislerini gezerek bilgi aldı.

Vali ve heyeti bu kapsamda, Türkiye’nin lider yassı sac üreticilerinden biri olarak Tatçelik markasıyla üretim yapan, demir çelik sektöründe global oyuncu olarak 6 kıtada 70’den fazla ülkeye ihracat yapan “Tatmetal San. Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ve fabrika yöneticileri ile görüştü.

Ziyaret ve temaslarına 1986 yılında Akçakoca ilçesinde boru profil üretim faaliyetlerine başlayan, yurt içi ve yurt dışında birçok sektörde faaliyet gösteren Çınar Boru Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Abdurrahman Çınar ile sürdüren Hacıbektaşoğlu, 2012 yılında Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde, Türkiye’nin ilk entegre kurulan alüminyum, profil üretimi, boya, eloksal ve mekanik işler fabrikası ve tesisleriyle Obal Alüminyum A.Ş. firmasında Zafer Çakır’la görüşmesi ile sonlandırdı.

  • Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve heyetinin osb ziyaretlerini izlemek için bağlantıyı tıklayınız :

https://fb.watch/pZQplUL2_t/

.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
349 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ