logo

VALİ, KAYMAKAM VE REKTÖR İNCELEMELERDE…

  • Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve BEÜ Rektörü Prof. Dr. İ. Hakkı Özölçer ile birlikte ilçede temas ve incelemelerde bulundu.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve BEÜ Rektörü Prof. Dr. İ. Hakkı Özölçer ile birlikte ilçede temas ve incelemelerde bulundu.

KAMPÜS ALANI, RESTORE EDİLEN KONAK VE HÜKÜMET BİNASI İNŞAATI SESSİZCE İNCELENDİ

Kaymakamlık sosyal medya hesaplarında yer alan bilgilere göre; 19 Ocak Perşembe günü MÜSİAD Genel Kuruluna katılan heyet, ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz.Ereğli Kampüsü inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Burada Kdz. Ereğli Eğitim Vakfı Saymanı Mali Müşavir Emin Cinhasan ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sezer’in de yer aldığı görüldü. Tutulmaz ve heyeti daha sonra restorasyon çalışmaları devam eden Piyale Paşa Konağı ile inşaatına başlanan Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

DİKKAT ÇEKEN DETAY!

Öte yandan; ilçede gerçekleştirilen temas ve incelemelere Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın davet edilmemesi ve kamuoyunun heyecanla beklediği kampüs inşaatına sessizce başlanması dikkat çekti!

Paylaşın:
426 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ