logo

VALİ TUTULMAZ, BAŞARILI GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Merkez İl ve İlçelerde YKS’de ilk bine giren 9 öğrenciyle “gençlerimize güveniyoruz” sözleri ile çeşitli hediyeler verdi.

26-27 Haziran tarihinde gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları (YKS) Sınavı sonuçlarına göre ülke genelinde ilk bine giren 9 öğrenci, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti. 6’sı Kdz. Ereğli’dek okullardan olan Öğrencileri Zonguldak Valiliği’nde kabul eden Vali Mustafa Tutulmaz, tebrik dileklerini ileterek öğrencilere hediyelerini de takdim etti.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa; Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, okul yöneticileri, öğrenciler ve velileri katıldı. Ereğli ilçesindeki okullardan YKS’de ilk binde yer alan Yiğit Alp Yurtseven (TED Koleji), Abdullah Umut Hamzaoğulları (TED Koleji), Furkan Alp Yıldızhan (İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi), Berat Türkoğlu (İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi), Reyhan Turan (Atatürk İMKB Anadolu Lisesi) ve Enes Kuzuoğlu’na (İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi) plaket ve ödülleri önceki gün TSO’da düzenlenen törende takdim edilmişti.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Programa ilişkin açıklama yapan Vali Mustafa Tutulmaz, başarının çalışma ve disiplin gerektirdiğini belirterek ” Arkadaşlarımız tercihlerini yapacak ve inşallah ileride ülkemize ve milletimizi iyi hizmet sağlayacak. Güçlü toplumlar kendi teknolojisini üretebilen toplumlardır. Bugün artık savaşlar dahi teknoloji savaşlarıdır. Kötülerle mücadele edebilmemiz için en az onlar kadar bilgi ve teknolojiye sahip olmamız gerek. Gençlerimize güveniyoruz. İnşallah yapacağınız çalışmalarla milletimizin sizlere olan güveninizi artırırsınız. Önce sizi, ardından ailenizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Bu başarıların ömür boyu sürmesini temenni ediyorum” dedi.

Paylaşın:
417 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ