logo

VALİ TUTULMAZ, EREĞLİ OSB’DE 2 FİRMAYI ZİYARET ETTİ

  • Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Kdz. Ereğli’de Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantına katıldı ve OSB’de faaliyet gösteren 2 ayrı firma ziyaretinde bulundu.

7 Haziran Çarşamba günü, OSB Hizmet binasında gerçekleşen 2023 yılı ikinci dönem 3 aylık Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık eden Vali Tutulmaz’a Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Akın Tatoğlu, OSB Müdürü Övünç Pehlivanoğlu ile Heyet üyeleri eşlik etti.

SBB’DE SEZGİN ATAR SAHAYI GEZDİRDİ

Vali Mustafa Tutulmaz, toplantının ardından Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren TİMKO – SBB Transporter Makine İmalat ve Dış Ticaret Aş. Fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Atar ile birlikte fabrika üretim sahasını gezdi.  Ülke ekonomisine sağladığı katma değer nedeniyle Atar’a teşekkür eden Tutulmaz,  “başarılarınızla gurur duyuyoruz” dedi. Atar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek firmanın faaliyet ve hedefleri konusunda Vali Tutulmaz ile heyetini bilgilendirdi.

TEKNOPLAN ORTAKLARI BİLGİLENDİRDİ

Vali Tutulmaz daha sonra, yine OSB’de bulunan Teknoplan Mühendislik Otomasyon Makina Bilişim Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Fabrikasını da ziyaret etti. Burada Yönetim Kurulu Ortakları Fevzi Özçelik, İlhami Orak, Mehmet Yavuz ve Mehmet Uçkan’dan bilgiler  alarak fabrikayı gezen ve farkındalık yaratan sektörel faaliyetlerine yönelik bilgi alan Tutulmaz “başarılarınız bizleri mutlu ediyor” dedi. Teknoplan yöneticileri ise demir çelik sektöründe iddialı olduklarını ifade ederek ‘sektörde yapılmayanları yapan’ firma olarak büyüme hedefinde ilerlediklerini  kaydetti.

Paylaşın:
511 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ