logo

VALİ TUTULMAZ, EREĞLİ TEMASLARINA OBAL ALÜMİNYUM İLE BAŞLADI

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ereğli temasları kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Obal Alüminyum tesislerini gezdi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 19 Mart Cuma günkü Ereğli temaslarına Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Obal Alüminyum tesislerini gezerek başladı.

Vali Tutulmaz’a Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz ile OSB Yatırımcılarından Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ve Tatsan Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yeşilusta ve heyet eşlik etti.

Obal Alüminyum Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Çakır ve Zafer Çakır, Vali Tutulmaz ile heyetine; üretim, boyama, paketleme ve nakliye tesisleri gezdirerek üretim aşamalarını ile ilgili sunum yaptı.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE KALİTE”

Obal Alüminyum ‘un Kdz. Ereğli / Zonguldak bölgesinde  100.000m2 açık, 22.000 m2 kapalı alan içinde kurulduğunu ve 3 adet press hattı (5″,5″ ve 7″ toplam 1.000 ton/aylık kapasite), 450 ton kapasiteli boyahane tesisi ve yine 1.000 ton kapasiteye sahip Türkiye’de öncü olacak fikirler ile donatılmış eloksal tesisi ile hizmete verdiğini bildiren Çakır kardeşler, müşteri memnuniyeti ve kalite çerçevesinde yıllık 12 bin tonluk kapasitenin yaklaşık yüzde 40’ının ihracata yönelik olduğunu belirttiler.

Vali Tutulmaz’da üretim tesislerini yerinde inceledikten sonra beğenisini ifade ederek yatırımcılara başarılar dileyerek teşekkür etti.

Vali Tutulmaz Ereğli temaslarına; OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Orman İşletme Müdürlüğünde Fidan Dağıtım Töreni, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ziyareti, Maden Şehitleri Derneği Ziyareti ve Muharip Gaziler Derneği ziyaretleri ile devam edecek…

GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
1432 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ