logo

VALİ TUTULMAZ, EREĞLİ VE ALAPLI’DA TEMASLARDA BULUNDU

Kısa süre önce Zonguldak’a atanan Vali Mustafa Tutulmaz, ilçe ziyaretleri kapsamında Alaplı ve Kdz. Ereğli’de temaslarda bulundu.

Kısa süre önce Zonguldak’a atanan Vali Mustafa Tutulmaz, ilçelerdeki ziyaret ve incelemelerini sürdürüyor.

Vali Mustafa Tutulmaz, 29 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında ilk önce Alaplı İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı. Köy ve mahalle muhtarları ile İlçe kurum müdürleriyle bir araya gelen Vali Tutulmaz, vatandaşlara sunulan hizmete yönelik görüş, öneri ve beklentilerini ifade etti, tecrübelerini paylaştı.

(GALERİ FOTOĞRAFLARI)

“GÜLER YÜZLÜ VE YOL GÖSTERİCİ OLMALIYIZ”

Vali Tutulmaz, Muhtarlarla yaptığı görüşmede; “Muhtarlık önemli bir müessese olup, kamu ile vatandaş arasında bir bağ bir köprü görevini yerine getirmektedir. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde görevimizi yaparken işimizi mümkün olduğunca yarına bırakmadan, aksatmadan, zamanında yaparak vatandaşımızı mağdur etmemeliyiz. Güler yüzlü ve yol gösterici olmalıyız.”ifadelerine yer verdi.

Tutulmaz; Muhtarları tek tek dinleyerek, kendilerinden gelen talepleri kuruluşlar nezdinde takip edeceğini belirtti.

Vali Mustafa Tutulmaz, vatani görevini yaparken Batman Kozluk’ta şehit düşen Jandarma Onbaşı Recep Turan’ın annesi Halime Turan ile babası Ercan Turan’ı evlerinde ziyaret ederek “Acınızı yürekten paylaşıyoruz.” dedi. Esnafları da ziyaret eden Vali Tutulmaz, kendilerine hayırlı bol kazançlar diledi, vatandaşlarla sohbet etti.

EREĞLİ TEMASLARI

Vali Mustafa Tutulmaz’ın öğleden sonraki durağı Kdz. Ereğli oldu. ilçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret ederek ilçenin genel durumu, yatırımlar, uygulanan ve planlanan projeler konusunda brifing alan Tutulmaz, ardından basın temsilcileri ve devamında ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile bir araya geldi.

VATANDAŞ ODAKLI HİZMET VURGUSU

Vali Tutulmaz, kamu yöneticilerine hitap ederken ülkemizin önde gelen ilçelerinden biri olan Kdz. Ereğli’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “İlimizi ve ilçelerimizi tanıyarak çalışma ilkelerimizi aktarmaya gayret ediyorum. Vatandaşımız her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Görevimizi yaparken vatandaşımıza değer verdiğimizi hissettirerek bu görevleri yapmalıyız. Vatandaşlarımıza karşı her zaman güler yüzlü olmalı, nazik davranmalıyız. Hepimiz kamu görevi yapıyoruz, vatandaşlarımız için varız. O nedenle ki vatandaş odaklı bir çalışma anlayışını ön plana çıkarmalıyız.” dedi.

(GALERİ FOTOĞRAFLARI)

Vatani görevini yaparken Kayseri Talas’ta şehit olan Aziz şehidimiz Jandarma Komando Er Kenan Döngel’in değerli annesi Şehime Döngel ile babası Özcan Döngel’i Kdz. Ereğli ilçemizdeki evlerinde ziyaret eden Vali Tutulmaz: “Sizlerin acısını kalbimizde yaşıyoruz.” dedi.

Vali Tutulmaz, Kdz.Ereğli Yelken İhtisas Kulübünü de ziyaret ederek yelken sporuna gönül vermiş genç sporcularla sohbet etti ve başarılar diledi, yetkililerden bilgi aldı.

Paylaşın:
798 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ