logo

VALİ TUTULMAZ, EREĞLİ’DE TEMASLARDA BULUNDU

  • Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ereğli ilçesinde ‘Ayşe-Yaşar Bayrak Aile Sağlık Merkezi’nin temel atma törenine katıldı. Ardından Ünallar Metal Fabrikasına ziyaret eden Tutulmaz, Kdz. Ereğli Herkül Doğa ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Taner Tatoğlu ile görüştü ve esnafla sohbet etti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ünallar Metal şirket sahipleri, ‘Ayşe-Yaşar Bayrak Aile Sağlık Merkezi yapımını üstlendi.

Sağlık Merkezinin temel atma töreni 9 Haziran Perşembe günü Sağlık Merkezinin yapılacağı Elmatepe Mahallesinde düzenlendi. Törene Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Hayırsever Bayrak ailesi bireyleri, daire müdürleri ve yöneticiler katıldı.

Törende konuşan Ünallar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bayrak, sağlık merkezinin yapımını üstlenmekten aile adına duyulan memnuniyeti ifade ederken, İl sağlık Müdürü Güner, Başkan Posbıyık ve Vali Tutulmaz yapılan hizmetin önemine dikkat çekerek hayırsever aileye teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından Ayşe-Yaşar Bayrak Aile Sağlık Merkezi’nin temeli, Anne Ayşe Bayrak’ın da yer aldığı törenle atıldı. Vali Tutulmaz ayrıca

HERKÜL KULÜBÜ ZİYARETİ

Vali Tutulmaz törenin ardından Kışla Sanayi Çarşısına geçerek Ereğli Herkül Doğa ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Taner Tatoğlu’nu ziyaret etti Çiçekle karşılanan Tutulmaz, Tatoğlu’ndan kulübün çalışmalarına yönelik ve yakında gerçekleştirilecek Herkül Arena Kamp etkinliği ile ilgili bilgiler aldı.

OSB TOPLANTISINA KATILDI

Vali Tutulmaz Ereğli temaslarına, esnaf ziyareti ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı ile davam etti. Tutulmaz’ın başkanlık ettiği toplantıya OSB Müteşebbis heyeti Başkanı Akın Tatoğlu ile yöneticilerden Engin Özerten, Muammer Yeşilusta ve OSB Müdürü Övünç Pehlivanoğlu katıldı.

Paylaşın:
606 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ