logo

VALİ TUTULMAZ, JANDARMA TEŞKİLATINI KUTLADI

  • Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Jandarma Teşkilatı’nın 184. kuruluş yıldönümünü yazılı mesajla kutladı.

Tutulmaz’ın mesajı şöyle :

“Devletimizin en köklü kurumlarından birisi olan ve yurdumuzun her bir köşesinde ülkemizin ve milletimizin huzur, güven ve esenliği ile kamu düzeninin sağlanmasında çok önemli görevleri üstün vazife anlayışıyla başarıyla yerine getiren kanun ordusu Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 184. yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

         Aziz milletimizin güven kaynağı, güçlü, güvenilir ve her daim göreve hazır Jandarma Teşkilatımız, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunup kollanması için birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik her tür yıkıcı, bölücü, plan ve faaliyetlere karşı kararlılıkla mücadele etmekte, doğal afetler başta olmak üzere, ihtiyaç duyduğumuz her yerde yanımızda olarak özveri ile fedakârca görev yapmaktadır. 

         Bizlere gurur kaynağı olan Jandarma temel, hak ve özgürlüklerin korunması, genel asayiş, huzur ve güven ortamının tesisi, suç ve suçlularla mücadele, kaçakçılık, uyuşturucu ile mücadele, düzensiz göç ve trafik güvenliği gibi görevlerini evrensel hukuk kuralları çerçevesinde halkımızın da büyük desteği ile başarıyla yürütmektedir.

         Devletimizce gerçekleştirilen ve başarı ile sürdürülen son teknolojik atılımlarla her geçen gün imkân ve kabiliyetlerini artırarak gücüne güç katan Jandarma Teşkilatımız bizlere gurur ve güven vermektedir.

         Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri esnasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, kahraman gazilerimizi gönül borcu ile anıyor, özveri ve fedakârlıkla yürüttükleri görevlerinde başarılar diliyorum.”

Paylaşın:
234 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ