logo

VALİ TUTULMAZ, ZONGULDAK SALGIN DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, il genelinde Covid-19 salgınında iyi bir noktada olduklarını ancak tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Zonguldak Valisi Mustafa tutulmaz Ereğli ilçesine gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu, ardından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda soru üzerine Zonguldak genelinde Covid-19’da gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulunan Tutulmaz, Zonguldak’ta başlangıçta bir sıkıntı yaşandığını ancak şuan en iyi illerden biri olduğunu belirtti. Tutulmaz, İzmirlioğlu Huzurevinde ise 1 kişinin Covid-19 testinin ilkinin pozitif çıktığı, ikinci testinin ise negatif çıktığını söyledi.

“Huzurevinde gıda zehirlenmesi ve Korona Virüs vakası”

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi’nde yaşanan gıda zehirlenmesi ve bir personelde Korona Virüs tespit edilmesi ile ilgili konularda bilgilendirmede bulunan Vali tutulmaz şunları söyledi; “Zehirlenme şüphesi ile huzurevinde kalan misafirlerimizin bir kısmı hastaneye kaldırıldı. Şu anda gelinen noktada zehirlenme olduğu şeklinde ama bu konuda gerekli incelemeler devam ediyor. Diğer çalışanlardan birinin Covid-19 çıkması ile ilgili; ilk testte böyle bir şey çıktı, aynı kişiye ikinci kez test yapıldı, bu kez negatif çıktı ama onunla beraber aynı arabada bulunan, aynı bölümde çalışanlarımızı 1 hafta daha huzurevine sokmama kararı aldık.”

Basın toplantısının ardından daire müdürleriyle toplantı yapan Vali Mustafa Tutulmaz’a, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu brifing verdi. (iha)

Paylaşın:
650 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ