logo

VALİLİK UYARDI: AKÇAKOCA- DÜZCE KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Düzce Valiliği Akçakoca-Düzce karayolunda meydana gelen çökme nedeni ile yolun geçici olarak trafiğe kapatıldığını duyurdu.

Düzce valiliği Twitter hesabından iki ayrı bildirim yaparak “Akçakoca’dan İstanbul yönüne gidecek araçların Kocaali Sakarya istikametinden, Ankara yönüne gidecek araçların Ereğli Zonguldak yönünden gitmeleri gerekmektedir. Karayolları tarafından servis yolu yapımı çalışmalarına hemen başlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ” ve “Akçakoca-Düzce devlet yolunda heyelan nedeniyle yol çökmesi meydana gelmiştir. Bu sebeple yol her iki yönden trafiğe kapatılmıştır.” paylaşımında bulundu.

Akşam saatlerinde Düzce-Akçakoca-Zonguldak D-655 karayolu Çiçekpınar mevkiinde yaşanan çökme meydana gelmiş ve uzun araç kuyruğu oluşmuştu.

DON DURUM:

 Akçakoca-Düzce D-655 karayolunda meydana gelen heyelan sebebiyle yokun iki şeridinde aksayan trafik köy yollarına yönlendirilmeye başlandı. Heyelan sonrasında yol güzergahında kurulan jandarma güvenlik noktasından büyük ve tonajlı araçların geçişine izin verilmezken, küçük araçlar ise köy yollarına yönlendiriliyor.

Paylaşın:
722 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ