logo

VEFA İZİN GRUBU 08:00-24:00 ESASINA GÖRE GÖREV YAPIYOR

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Destek Grubu, pandemi şartlarına göre vatandaşların yol izinlerini mevzuat çerçevesinde haftanın her günü belgelendirmeye devam ediyor.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu bünyesindeki Vefa İzin Grubu,
21 kişilik ekiple haftanın her günü sabah saat 08.00ile gece 24.00’e kadar pandemi kısıtlama şartlarına göre seyahat izinlerinin organizasyonunu sağlıyor.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nun Pandeminin başladığı Mart 2020’da oluşturduğu ve sürekli takibini sağladığı ekibin başında, çalışkan ve titiz yönetici Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Erdal Uyar var. Vefa İzin grubu Kdz. Ereğli Merkez Lisesinde faaliyet gösterdiği için Ereğli Lisesi Müdürü İbrahim Aydın Koordinasyonu sağlıyor.

EKİP, ÖZVERİ VE TİTİZLİKLE ÇALIŞIYOR

Edinilen bilgiye göre; 21 kişilik ekipte çoğu okul müdür veya müdür yardımcısı olmak üzere öğretmen ve memur personel de var. Ekip 2-3 kişilik gruplar halinde 08.00-16.00 ile 16.00-24.00 arasında nöbetleşe çalışıyor. Bu yoğun ve özverili çalışma gönüllülük esasına dayanıyor. Zorunlu veya ücretli bir çalışma değil. Ekip, İçişleri Bakanlığı ile İl ve İlçe Hıfzısıhha Kurul kararlarına istinaden seyahat izinlerinin organizasyonunu sağlıyor, ilgili mevzuata göre belgelendirme yapıyor. Vatandaşların kısıtlama zamanlarındaki acil durum, acil seyahat, acil sağlık ihtiyaçları bu ekip tarafından organize ediliyor.

Paylaşın:
720 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ