logo

VİSİT ZONGULDAK; TURİZM & SEYAHAT KATEGORİSİNDE FİNALDE

  • Visit Zonguldak Web portalı; 21: Altın Örümcek Web Ödüllerinde , Turizm & Seyahat kategorisinde finale kaldı.

Geleneksel olarak düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri yarışmasının bu sene 21’incisi gerçekleştiriliyor.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) hazırlık çalışmalarını yürüttüğü ve Zonguldak Turizm Tanıtım Grubu tarafından geliştirme çalışmaları yürütülen Visit Zonguldak platformu ile başvuru ödüllü yarışmaya yaptı. 26 farklı kategoride değerlendirilen yarışmada, Turizm & Seyahat kategorisinde Visit Zonguldak portalı; Calista Luxurt Resort, Cosmos Theatre, GoTürkiye Platform, İGA İstanbul Havalimanı, NG Hotels, Nirvana Hotels, Pegasus Hava Yolları, Türk Hava Yolları Blog, Visit Zonguldak, Yuppi Travel gibi güçlü adaylar arasında yer aldı.

BAKKA ‘dan yapılan açıklamada, halk oylaması desteği beklendiği ifade edilerek “23 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek olan halk oylamasına tüm halkımızın katılım ve desteklerini bekliyoruz.” denildi.

YARIŞMA HAKKINDA:

21 yılda 43 binden fazla başvurunun değerlendirildiği Altın Örümcek Ödülleri’nde, bu yıl 1.241 proje başvurusu yer almış, konusunda uzman 51 kişilik jürinin oylarıyla 26 kategoride başvurular değerlendirilerek 256’sı finale kalmıştır. Altın Örümcek Ödülleri’nin 21. yılında favori projeler için halk oylaması da yapılacak olup halkoylamasına aşağıdaki linkten katılım sağlanabilmektedir:

https://www.altinorumcek.com/halk-oylamasi-2023/

Paylaşın:
261 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ