logo

VOLEYBOL ŞÖLENİNE DAVET

Kdz.Ereğli Voleybol GSK bu hafta sonu Kdz.Ereğli ‘de 5 maç oynayacak. Kulüp genel sekreteri Burçin Yürüten tüm maçlara Ereğli halkını davet eti.

Kdz.Ereğli Voleybol Gençlik Spor Kulübü oyuncuları bu hafta sonu Kdz.Ereğli ‘de 5 maç oynayacak.

Hafta sonu müsabakalarından önce erteleme maçında küçük kızlar kategorisinde 19.02.2020 tarih saat 19.00’da Zonguldak’ta Çates ile Küçük Kızlar Kategorisi A grubunda karşılaşacak olan Kdz.Ereğli’nin sultanları bu maçı kazanması halinde final grubuna grup 1.si olarak çıkma yolunda önemli bir avantaj yakalayacak. Kdz.Ereğli takımı 22.02.2020 tarihinde saat 16.00’da Küçük Kızlar Kategorisinde Zonguldak İdmanocağı saat 17.30’da ise Genç Kızlar Kategorisinde Zonguldak Voleybol GSK ile oynayacak. Genç kızlar 17.30’daki müsabakayı herhangi bir skorla kazanması halinde Genç Kızlar kategorisinde sezonu şampiyonluk ile tamamlayacak. Bu müsabakalar Erdemir Spor Salonu’nda oynanacak.

GENÇLER PAZAR GÜNÜNE HAZIR

Genç oyuncular 23 Şubat tarihindeki müsabakalarda ise saat 12.00’de Yıldız Kızlar , saat 13.30’da ise küçük Kızlar kategorisinde Zonguldak Voleybol GSK ile oynayacak. Günün son maçı ise Kdz.Ereğli ekibinin Midi kategorisindeki 2 ekibi arasında saat 15.00’te oynanacak. Pazar günkü müsabakalar ise Kdz.Ereğli GSİM Spor Salonunda.

GENEL SEKRETER YÜRÜTEN, DAVET ETİ

Kulüp genel sekreteri Burçin Yürüten; gazetemize yaptığı açıklamada ‘Çocuklar spor yapsın’ sloganı ile sezona başladıklarını hatırlatarak, “Müsabakalar ilerledikçe katıldığımız 4 kategoride de il şampiyonluğu yolunda ilerliyoruz. Şampiyon oluruz olmayız , ancak ilk yılımızda yaklaşık 60 çocuğa spor yaptırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sayıyı arttıracağız. Sporcularımıza voleybolun haricinde örnek insan , iyi öğrenci , iyi ekip olmaları yönünde de destek oluyoruz. Bu süreçte çocuklar , antrenörler , sponsorlar , hakemler , aileler ve rakiplerden oluşan tüm paydaşlara şükranlarımızı sunarız. Deplasman maçlarımızın yaklaşık %90’ını tamamladık. Bundan sonra maçlarımız genelde Kdz.Ereğli’de. Bu hafta sonu ve sonrasında Kdz.Ereğli’de yapılacak müsabakalara Kdz.Ereğli halkını davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
1058 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ