logo

VOLEYBOLCU GENÇ KIZLAR RÖVANŞI RAHAT ALDI!

Kdz.Ereğli Voleybol Gençlik Spor Kulübü Genç Kızlar Kategorisinde Çaycuma Gençlerbirliği’ni rövanş maçında deplasmanda 3-0 yendi.

Kdz.Ereğli Voleybol Gençlik Spor Kulübünün Genç kızları, ligin açılış maçında evinde 3-2 yenildiği Çaycuma Gençlerbirliği’ni rövanş maçında deplasmanda 3-0 yenerek lider Zonguldak DSİ ile arasındaki 2 puanlık farkı korudu.

Setler 25-8, 29-27, 25-17 Kdz.Ereğli ekibinin lehine sonuçlandı. Bu sonuçla Kdz.Ereğli ekibi Küçük Kızlar kategorisinden sonra Genç Kızlar Kategorisinde de şampiyonluk iddiasını sürdürdü.  Kar yağışı ve farklı sebeplerle ertelenen maçlar neticesinde önümüzdeki günlerde oynanacak müsabakalar sonucunda Küçük Kızlar ve Genç Kızlarda dereceye giren kulüpler belirlenecek.

Küçük kızlar Çaycuma Gençlerbirliği ekibi ile oynayacağı 2 maçtan birini kazanması halinde , Genç Kızlar ise Zonguldak Voleybol ve en önemli rakibi DSİ ile oynayacağı 2 maçı da kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak. Genç Kızlar Zonguldak Voleybol ile oynadığı ilk maçı 3-0 kazanmış , DSİ ile oynadığı müsabakayı 3-2 lik skorla kaybetmişti. Küçük Kızlar ise yoluna nağmağlup devam ediyor.

Kulüp Yönetimi’nden alınan bilgiye göre ekibin Yıldız Kız ve Genç Erkekler maçları da yeni başladı.

Paylaşın:
849 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ