logo

VOLEYBOLCU KÜÇÜK KIZLARDA KUPA SEVİNCİ!

Kdz.Ereğli Voleybol Gençlik Spor Kulübü Küçük Kız Voleybol takımı, bugün oynanan maçın ardından kupa ve madalyalarına kavuşarak sevinç gösterisi yaptı.

2 hafta önce şampiyonluğu garantileyen Kdz.Ereğli Voleybol Gençlik Spor Kulübü Küçük Kız Voleybol takımı, 13 Şubat Pazar günü oynadığı son müsabakadan sonra kupa ve madalyalarını aldı.

Formalite niteliği taşıyan son maçta Çaycuma Gençlerbirliği Kulübü Küçük Kız takımını 3 – 0 yenen Küçük Kızlar, maç sonunda kupa ve madalyalarını rakip takım antrenörü Mustafa Akkaya’nın elinden aldı. Ligi 3.sırada bitiren Çaycuma Gençlerbirliği Kulübü Küçük kız takımına 3.lük kupası ve madalyalarını Kdz.Ereğli Voleybol GSK Başkanı  Burçin Yürüten takdim etti.

Maç sonunda kupayı coşkuyla kutlayan küçük kızlar, aralık ayında trafik kazasında vefat eden yöneticileri ve sponsorları Kutsi Başsarıoğlu’nu anmayı ihmal etmedi.

Küçük Kızlar 6-8 Nisan 2022 tarihlerinde grup müsabakalarında Zonguldak’ı temsil edecek. Kulübün diğer takımları ise Genç Erkekler ve Genç Kızlar’da final müsabakası oynayacak. Yıldız Kızlar’da grubunu set vermeden 1.bitirerek final grubundaki rakiplerini beklemeye başladı.

Paylaşın:
620 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ