logo

VOLEYBOLDA BAŞARIDAN BAŞARIYA…

  • Voleybolda genç kızlar kupayı tekrar Ereğli’ye getirirken, küçük sultanlar ise şampiyonluğa koşuyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Altyapı Liglerinde İl Birinciliği Müsabakaları deprem sebebiyle verilen aradan sonra tekrar başladı.

BİR YIL ARADAN SONRA KUPA TEKRAR EREĞLİ’DE

Genç Kızlarda Pandemi döneminden önce 2020 yılında Kdz.Ereğli voleybol Gençlik Spor Kulubü(GSK) İl Şampiyonluğunu kazanmış, geçtiğimiz sezon ise kupa MFA Zonguldak DSİ Spor Kulübünün olmuştu. Genç Kızlarda Şampiyonluk 1 sene aradan sonra tekrar Kdz.Ereğli’ye geldi. Kdz.Ereğli Voleybol GSK oyuncularından oluşan Kdz.Ereğli Belediyespor’lu kızlar İl şampiyonunu belirleyecek son müsabakada MFA Zonguldak DSİ Spor Kulübünü 3-0’lık Sonuçla mağlup etmeyi başardı.  Zonguldak DSİ Spor İl 2. , Kdz.Ereğli Lisesi SK ise İl 3. oldu. Kdz.Ereğli Belediyespor Yıldız Kızların ardından Genç Kızlar Kategorisinde de tüm maçlarını kazanarak önemli bir başarı elde etti. Yıldız Kızlarda oynadığı 6 müsabakayı da set vermeden kazanan Kdz.Ereğli’li sultanlar , Genç Kızlar kategorisinde oynadığı 6 müsabakada sadece 1 set verdi.

KÜÇÜK KIZLAR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Küçük Kızlar da son şampiyon Kdz.Ereğli Voleybol GSK il birinciliği kapsamında düzenlenen Zonguldak Küçük Kızlar Süper Ligi’nde oynadığı ilk 4 maçı kazandı. Küçük Sultanlar Kdz.Ereğli Göztepe SK ve Zonguldak Voleybol GSK’yı 3-0, MFA Zonguldak SK’yı 3-1 , Çaycuma SK’yı ise 3-2’lik sonuçlarla geçti. Kdz.Ereğli takımı 12.03.2023 tarih saat 11.00’de Zonguldak Site Spor Salonunda yaptığı 3 müsabakayı da kazanan Devrek Eğitim Spor Kulübü ile şampiyonluk için karşılaşacak.

YILDIZ ERKEKLER SAHAYA ÇIKIYOR

Öte yandan Yıldız Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında Kdz.Ereğli Belediyespor ve  Kdz.Ereğli Voleybol GSK takımları ilçemizi temsil edecek. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Kdz.Ereğli Voleybol GSK Oyuncularından oluşan Kdz.Ereğli Belediyespor şampiyonluğun favorisi. Bu yıl Ortaokul Yıldızlarda İl Şampiyonu olan 2010 ve 2011 doğumlu TED Kdz.Ereğli Koleji öğrencilerinin yer alacağı Kdz.Ereğli Voleybol GSK takımı 2005 ve 2006 doğumlu oyuncuların da yer aldığı rakipleriyle karşılaşacağı müsabakalara tecrübe kazanmak için çıkacak.

BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE BÖLGESEL LİG BAŞLIYOR

Mart ayı sonunda da Büyükler Kategorisinde 2.Lige Yükselme kapsamında düzenlenen Bölgesel Voleybol Ligi Grup Müsabakaları düzenlenecek. Bayanlarda Devrek Belediye SK, Erkeklerde ise Çaycuma SPOK, Zonguldak Voleybol GSK ve Kdz.Ereğli Voleybol GSK 2.Lige yükselmek için mücadele verecekler.

Kdz.Ereğli Voleybol GSK Kulübü tarafından, gelişmelerin paylaşıldığı yazılı açıklamada “Öncelikle depremden dolayı ülkemize geçmiş olsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, inşallah hep birlikte yaralarımızı saracağız. Salon sporlarında İlimizi ulusal düzeyde temsil eden Voleybol’da MFA Zonguldak DSİ takımı ile Basketbol’da Zonguldakspor Basket67 takımlarına 1.Lige Yükselme Play-Off müsabakalarında , TVF Bölgesel Lig müsabakalarına katılan tüm takımlara 2.Lig yolunda başarılar diliyoruz.” denildi.

Paylaşın:
396 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ