logo

YAKUP YILMAZ’DAN SAFFET BOZKURT’A İADE-İ ZİYARET

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Yakup Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, beraberinde Şube Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay ve Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Çetin Altay, 20 Nisan Salı günü AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu.

YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetimi tarafından karşılanan Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yılmaz ve yönetimi, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri ve Kdz. Ereğli İlçe Yöneticileri tarafından 9 Nisan’da kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a teşekkür etti.

BOZKURT “BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Bozkurt da Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Türk Metal Sendikası, bizim için çok değerli bir sivil toplum kuruluşudur. Sendikanın Kdz. Ereğli Şubesi’nde bir süre önce bir bayrak değişimi yaşanmıştır. Göreve gelen Yakup başkan ve ekip arkadaşlarının da bu bayrağı aldıkları yerden daha yukarılara taşıyacaklarına, üyelerinin hak ve menfaatlerini her platformda koruyacaklarına inanıyoruz. Parti olarak, Türk Metal Sendikası ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduk. Bundan sonra da İlçemizin sorunlarının çözülmesi noktasında birlikte çalışacağımıza inanıyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda ise Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a kahve fincanı hediye etti.

Paylaşın:
568 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ