logo

YALÇIN “MAĞDUR ESNAFA KARŞILIKSIZ DESTEK VERİLMELİDİR”

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası önceki dönem Başkanı, İş İnsanı Sertan Yalçın, pandemi önlemleri kapsamında mağdur olan işletmelere finans desteği sağlanması gerektiğini ifade etti.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Önceki Dönem Başkanı, İş İnsanı Sertan Yalçın, hafta başında alınan pandemi önlemleri ile ilgili paylaşımda bulundu.

“ORTAK GÖRÜŞÜN SESİ OLDUM”

Yalçın, paylaşımı ile ilgili gazetemize yaptığı kısa açıklamada, zaman zaman iş dünyasına yönelik ziyaretler yaptığını veya kendisini ziyarete gelenlerle görüş alışverişinde bulunduğunu söyledi. Son günlerde çok sayıda esnaf ve işletme sahibi ile görüştüğünü ifade eden Yalçın “ülkemizin ekonomisinin yapı taşları olan KOBİ’lerimize, esnafımıza tüm işletmelere sahip çıkılmalıdır. Özellikle hizmet sektöründe iş yapan ve pandemi önlemleri kapsamında mağdur olan işletmelere ve dolayısı ile çalışanlarına finans desteği sağlanması gerektiği konusunda ortak görüş oluştu. Bunu tüm paydaşlarımız adına duyurmak istedim. ” dedi.

‘KARŞILIKSIZ DESTEK’ ÖNERİSİNDE BULUNDU, KAPANMA TEHLİKESİNE DİKKAT ÇEKTİ!

TSO Eski başkanı Yalçın, paylaşımında “ACİL” ikonu kullanarak , “Pandemi tedbirleri kapsamında işyerleri kapatılan ve iş yapamayacak konumda olan tüm esnaflarımıza acilen karşılıksız destek verilmesi gerekmektedir. Banka kredi borçları faizsiz ertelemelidir. Aksi takdirde bir çok işyerleri kapanmak zorunda kalacaktır.” dedi.

Paylaşın:
781 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ