logo

YALÇIN’DAN DOKTORLARI MEMNUN EDEN ANLAMLI DESTEK

Tüm dünyanın mücadele ettiği Koronavirü salgınına karşı yerel iş dünyasından da anlamlı destekler gelmesi, sağlık çalışanlarını ve kamu idaresini memnun ediyor.

Koronavirüs’le mücadele kapsamında, Kdz. Ereğli’de iş insanı, Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı, Alfemo Mobilya Bölge Bayisi Sertan Yalçın’da kişisel çabaları ile anlamlı bir destekte bulundu. Yalçın’ın, ilçedeki Aile Sağlık Merkezleri ve Özel Hastanelerde görev yapan doktorlara yüz siperliği desteğinde bulunduğu öğrenildi.

ÇİMENOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Sosyal sorumluk konularından hassasiyeti ile tanınan iş insanı Alfemo Mobilya Bayisi Yalçın’ın, yüz siperliği desteğinde bulunduğu hastanelerden Echomar Hastanesi Başhakimi Dr.Nevzat Çimenoğlu, duyduğu memnuniyeti “Geçmiş dönem Ereğli T.S.O. Başkanı ve Eregli Alfemo Mobilya sahibi Sn. Sertan Yalçın’a personelimize hibe ettiği yüz siperliklerinden dolayı minnettarız. Teşekkürler… “açıklaması ile duyurdu.

YÜZ SİPERLİĞİ İHTİYACI GÖRDÜ VE…

Öte yandan; kişisel çabaları ile yaptığı destekle ilgili açıklama yapmak istemediğini ifade eden Alfemo Bayisi Yalçın’ın, ihtiyacı önceden gördüğünü ve ilgili mevzuata uygun şartlarda üretilerek elde edilen yaklaşık 200 adet yüz siperliğini, gerekli izinleri alarak ilçedeki Aile Sağlık Merkezleri ile özel hastanelerde görev yapan doktorlara destek amaçlı hibe ettiği öğrenildi.

Paylaşın:
1198 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ