logo

YAPICI: “GÜVENLİ BİR GELECEK TEMENNİSİ İLE…”

Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajı yayınladı.

Yapıcı’nın mesajı şöyle :

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi`nin, 10 Aralık 1948 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabul edilmesi münasebetiyle her yıl 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.

Demokrasi ve hukuk devleti anlayışının ön planda olduğu bütün demokratik çağdaş devletlerde olduğu gibi ülkemizde de, bireyin güvenliği ve insan haklarına büyük önem verilmektedir. Demokratikleşme ve hukukun üstünlüğünün sağlanabilmesi için vazgeçilmez unsurlardan biri olan insan haklarının korunması amacıyla da son yıllarda önemli adımlar atılmış, atılmaya da devam edilmektedir.

İlçemizde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, gerek vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin bilinmesini sağlamak, gerekse bu alanda herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için titizlikle çalışmaktadır.

Toplumumuzun temel hak ve hürriyetleriyle ilgili bilinçlendirilmesi, bu temel hak ve özgürlüklerin korunması çalışmalarına katkı veren yerel medya mensuplarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımızın çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Her alanda insan haklarının ön planda tutulduğu ve korunduğu güvenli bir gelecek temennisiyle, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü tebrik ediyor, bütün vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.

Paylaşın:
452 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ