logo

YAPICI “MUHTARLIK SORUMLULUK VE ÖZVERİ GEREKTİRİR”

Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ’19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeni ile yayınladığı yazılı mesajında, “muhtarlık kurumu, mahalle ve köylerdeki sorunların iletileceği, nüfus hizmetleri, asayiş çalışmaları, eğitim, ulaşım hizmetleri gibi durumlarda, vatandaşlarımızın uğrayacağı ilk kapı olması sebebi ile büyük bir sorumluluk ve özverili bir çalışmayı gerektirir. ” dedi.

Yapıcı mesajında şunları ifade etti:

Görev yaptıkları mahalle ve köylerde, devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, halkımızla devlet kurumları arasında önemli bir köprü vazifesi kuran Muhtarlarımız, aynı zamanda geçmişten günümüze kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olarak, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcisi konumundadır.

İnsan ve hizmet odaklı çalışmayı gerektiren muhtarlık kurumu, mahalle ve köylerdeki sorunların iletileceği, nüfus hizmetleri, asayiş çalışmaları, eğitim, ulaşım hizmetleri gibi durumlarda, vatandaşlarımızın uğrayacağı ilk kapı olması sebebi ile büyük bir sorumluluk ve özverili bir çalışmayı gerektirir.

Bugün bizler de, beklentilerini dinleyip, çözüm yolları üretmeye gayret gösterdiğimiz muhtarlarımıza şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

Muhtarlarımız ve muhtarlık kurumunun ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunları çözmeye yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak belirlenmiştir. Bu anlamlı gün vesilesiyle,  kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen tüm muhtarlarımızın ’19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Paylaşın:
473 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ