logo

YAŞAR BALCI DUALARLA ANILDI

Kdz. Ereğli’de 1 yıl önce Koronavirüs tedavisi görmekte iken vefat eden Yaşar Balcı ruhuna mevlit okutuldu.

Kdz. Ereğli’de 1 yıl önce Koronavirüs tedavisi görmekte iken 59 yaşında vefat eden Belediye Meclis Üyesi, Muhasebeci-Mali Müşavir, Sevilen İnsan Yaşar Balcı ruhuna mevlit okutuldu.

YOĞUN KATILIM OLDU

8 Aralık Çarşamba günü saat 13.30’da Yaşar Balcı’nın şehir mezarlığındaki mezarı başında okutulan Mevlit duasına, Balcı ailesinin yanı sıra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Yöneticileri, muhasebeciler ve yakınları katıldı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Dr. Metin Avcı ve din görevlileri tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve dualar sürerken katılımcılara mevlit şekeri ikram edildi.

POSBIYIK: “SEVGİSİNİ İSPAT ETMİŞTİ”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Mevlit törenin ardından yaptığı konuşmada Yaşar Balcı’dan ve faydalı çalışmalarından övgü ile bahsederek “bu kadar insan burada onun için bir araya geldi, zaten sevgisini ispat etmiş bir arkadaşımızdı, Allah nur içinde yatırsın, dualarımızı Allah kabul etsin” dedi.

Katılımcıların pandemi kurallarına dikkat etmeye özen gösterdiği tören sonunda, Posbıyık ve katılımcılar Balcı ailesine tek tek selam vererek “Başsağlığı ve Allah kabul etsin” dileklerini ilettiler.

Paylaşın:
739 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ