logo

YAŞAR BALCI’YI KAYBETTİK!

Kdz. Ereğli’de Belediye Meclis Üyesi, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yaşar Balcı, Korona Virüs tedavisi görmekte iken bu sabah hayatını kaybetti.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP’li Belediye Meclis Üyesi, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yaşar Balcı(60) Korona Virüs tedavisi görmekte iken tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Balcı, 27 Kasım’da Koronavirüse (Covid-19) yakalandığını sosyal medyadan duyurmuş ve kendisi ile birlikte oğlu ve eşinin de testinin pozitif çıktığını, tedavilerine ise evlerinde devam edildiğini bildirmişti. Daha önce By Pass ameliyatı geçirdiği bilinen ve kendi isteği üzerine Özel Anadolu Hastanesine kaldırılan Balcı’nın, bugün sabah sabah saatlerinde hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Yaşar Balcı’nın oğlu Avukat Canberk Balcı ise tedavi gördüğü Özel Echomar Hastanesinden, Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Haber Hayat Yayıncılık olarak Merhum Yaşar Balcı’ya Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

CENAZE PROGRAMI :

Yaşar Balcı’nın cenaze programı belli oldu. Buna göre; Merhum Balcı için 12.00’de Belediye binası yanındaki Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda resmi tören düzenlenecek, Cenaze namazı ise saat 12.30’da Atatürk Ortaokulu bahçesinde kılınacak.

Paylaşın:
1887 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ