logo

YENİ NESİL ÇİÇEKÇİLİK EREĞLİ’DE…

  • Kdz. Ereğli’de kısa süre önce ‘Yeni Nesil Çiçekçi’ sloganıyla hizmet vermeye başlayan Turna Flora için resmi açılış töreni yapıldı.

Kdz. Ereğli’de Sinem&Erdoğan Demirhan çiftinin sahipliğinde ‘Yeni Nesil Çiçekçi’ sloganıyla kapılarını müşterilerine açan Turna Flora için resmi açılış töreni yapıldı.

20 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Günay, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç, CHP Kdz. Ereğli ilçe yönetim kurulu üyesi Arzu Akay, CHP Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Naile Bingöl, Bağlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yıldız ve işletme sahiplerinin aile yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

GÜNAY: “BU CADDEDE ÇİÇEKÇİ DÜKKANIMIZ YOKTU, BEREKETLİ OLSUN”

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Gökhan Günay, girişimlerinden dolayı Demirhan çiftini kutlayarak, “bölgemizde istihdam yaratan Sinem hanıma ve ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah bereketli olacak. Bu caddede böyle güzel bir çiçekçi dükkanımız yoktu, benim de dikkatimi çekiyordu. Ben sizlere Kdz. Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’ın selamlarını da getirdim. Yeni işletmemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

DEMİRHAN: “GENİŞ ÜRÜN YELPAZEMİZLE HER ZEVKE HİTAP EDİYORUZ”

İşletme sahibi Sinem Demirhan da Ereğli’de çiçekçilik sektörüne yeni bir soluk getirmek için yola çıktıklarını belirterek, “Müşterilerimize kaliteli ve özenle hazırlanan çiçekler sunarak, özel günlerini daha anlamlı kılmak istiyoruz. Amacımız, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak. Geniş ürün yelpazemizle her zevke hitap ediyoruz. Her bir çiçeği özenle seçiyor, müşterilerimizin duygularına hitap eden özel tasarımlar oluşturuyoruz. Herkesi dükkanımıza bekliyoruz.”dedi.

Konuşmaların ardından dua yapıldı ve açılış kurdelesi kesildi.

Geniş ürün yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla dikkat çeken Turna Flora, Bağlık Mahallesi Hatip Sokak No: 97’deki adresinde müşterilerini bekliyor.

Paylaşın:
224 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ