
YENİ Parti Kdz. Ereğli Kurucu İlçe Başkanı Zerrin Yılmaz Erdoğan, Genel Merkez tarafından görevlendirilen kurucu kurulun çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.
Erdoğan, CHP 39. Dönem Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu olarak 29 Temmuz’da gerçekleştirdikleri son yönetim kurulu toplantısının ardından CHP üyeliklerinden istifa ederek görevlerini tamamladıklarını hatırlattı.
YENİ Parti Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural tarafından kendisine verilen görev doğrultusunda Kdz. Ereğli İlçe Yönetimini oluşturmak üzere çalışmalara başladığını belirten Erdoğan, önceki CHP İlçe Yönetim Kurulu’ndaki isimlerle de görüştüğünü açıkladı.
Erdoğan, görev süresince çalışmalara yeterli katkı sunamadığını değerlendirdiği birkaç kişi dışında eski yönetim kurulu listesinin büyük çoğunluğuna YENİ Parti’de birlikte çalışma teklifinde bulunduğunu belirterek, görüştüğü isimlerden yalnızca iki kişinin teklifi kabul ettiğini ifade etti.
Arkadaşlarının kararlarına saygı duyduğunu vurgulayan Erdoğan, birlikte yürüttükleri siyasi mücadele, emek ve kurulan dostlukların kendisi açısından değerini koruduğunu söyledi.

Erdoğan, görevlendirilen kurucu kurulun kalıcı yönetim olmadığının da altını çizdi. Kurulun temel görevinin önümüzdeki 45 günlük kongre sürecinde teşkilatı kongreye hazırlamak, örgütlenme çalışmalarını tamamlamak ve partinin Kdz. Ereğli’de kurumsal yapısını oluşturmak olduğunu kaydetti.
Kurucu kurulun zaman kaybetmeden saha çalışmalarına başlayacağını ifade eden Erdoğan, mahalle, sokak ve ev ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geleceklerini; partinin kuruluş felsefesi, hedefleri ve siyasi vizyonunu anlatacaklarını bildirdi.
Partinin hedefinin yalnızca teşkilatlanmayı tamamlamak olmadığını belirten Erdoğan, halkın beklentilerine cevap verecek demokratik bir siyasi hareket oluşturmayı ve iktidar hedefi doğrultusunda çalışmayı amaçladıklarını ifade etti.
Erdoğan, açıklamasında değişim ve demokrasiye inanan herkese birlikte çalışma çağrısında bulunarak şu ifadelerle sözlerini tamamladı:
“Gelin, umudu birlikte büyütelim. Gelin, demokrasiyi birlikte güçlendirelim. Gelin, çocuklarımıza bırakacağımız daha aydınlık bir Türkiye için birlikte iktidara yürüyelim. Yolumuz açık, umudumuz güçlü, mücadelemiz daim olsun.”
İlgili haber bağlantısı :
BENZER HABERLER