logo

“YEPYENİ BİR KENT İNŞA EDECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ”

  • Kdz. Ereğli Belediyesi CHP’li Meclis üyesi Emrah Karaarslan, Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı ve “Ekip arkadaşlarımızla akıl ve bilimin önceliğinde, geleneklerini unutmayan yepyeni bir kent inşa edeceğimize söz veriyoruz” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi CHP’li Meclis üyesi Emrah Karaarslan, Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusu yaptı. Eşi Safiye Karaarslan ve kalabalık bir destekçi grupla ilçe örgütüne gelerek tüm partililerle tek tek selamlaşan Karaarslan’ı parti yöneticileri karşıladı.

CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, Karaarslan’ın aday adaylığı dosyasını teslim aldığı sırada yaptığı konuşmada, partideki değişim-dönüşüm sürecinin devam ettiğinin vurgusunu yaparak Kararslan’ı kutladı ve başarılar diledi.

Emrah Karaarslan, konuşmasına 19 Kasım afetinde zarar gören esnafa geçmiş olsun, hayatını kaybedenlere Allahtan Rahmet dileyerek başladı ve özgeçmişinden kısaca bahsetti.

“SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ BİLİYORUM”

Beş yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptığını hatırlatan Karaarslan, “sürem içerisinde belediyemizin çalışmalarında CHP örgüt disiplinine uygun hareket ederek yapmaya çalıştım. Bu çalışmalarım sırasında İlçe örgütümün bana ihtiyaç duyduğu her zaman örgütümün yanında yer almaya gayret gösterdim ve destek oldum. Tabi bu süreçte Belediyemizin mikro ve makro sorunlarını tespit etme imkanım oldu. Bu sorunların kısa ve uzun vadede çözümlerini biliyorum. Bu sebeple önce Partimden Sonra Ereğli halkından yetki istiyorum. Ekip arkadaşlarımızla akıl ve bilimin önceliğinde, geleneklerini unutmayan yepyeni bir kent inşa edeceğimize söz veriyoruz. Bu günde sizlerle birlikte hayal ettiğimiz Kdz. Ereğli’yi oluşturmak için, Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum.” dedi.

“KİMSEYLE KAVGA ETMEDEN…”

Kdz. Ereğli’yi hak ettiği iyi noktaya getirebileceğime yürekten inandığını söylene Kararslan, “Kimseyle kavga etmeden, yeni doğan çocuğumuzdan en yaşlımıza kadar toplumumuzun her bireyini sevgi ile kucaklayarak güzel şehrimize hizmet etmeye talibim. Gençlik enerjim ve heyecanım ile güzel şehrimize, ekibimle beraber çok çalışarak hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle gönül verdiğim partimden aday adayı olduğumu bir kez daha kamuoyu ile paylaşıyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Emrah Karaarslan’ın eşi Safiye Hanım’da getirdiği bir buket çiçeği İlçe Başkanı Kocaman’a takdim ederken, Kocaman da çiçeği İlçe Kadın Kolları Başkanı Naile Bingöl’e takdim etti.

Karaarslan çifti toplantının ardından kutlamalarını kabul ederek partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaşın:
301 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ