logo

YEREL MEDYANIN GELECEĞİ ANKARA’DA ELE ALINACAK

Anadolu Yayıncılar Derneği(AYD) Başkanı Sinan Burhan, Anadolu Medyasının sorunları ve geleceğine ilişkin ‘Yerel Medyanın Geleceği’ temalı çalıştayın Ankara’da düzenleneceğini açıkladı.

Anadolu Medyasının sorunları ve geleceğine ilişkin konuların ele alınacağı ‘Yerel Medyanın Geleceği’ temalı çalıştay düzenlenecek.

22 – 23 Kasım tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek çalıştayla ilgili açıklama yapan Anadolu Yayıcılar Derneği(AYD) Başkanı Sinan Burhan, Çalıştayın Radyo Televizyon Üst Kurulu ve Altındağ Belediyesi işbirliği ile düzenleneceğini kaydederek “Bu çalıştayda yeni iletişim teknolojilerinin getirdiği fırsat ve tehditler ele alınacak. Ulusal ve yerel medyanın önemi, Yerel televizyonların, gazetelerin, radyoların sorunları ve geleceği düzenlenecek çalıştayda yetkili kurum ve kuruluş temsilcileri, gazeteciler, akademisyenler, konuyu enine boyuna tartışacaklardır.” dedi.

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’unda katılım sağlayacağı programa göre 3 ayrı oturumda gerçekleşecek çalıştayın açılış konuşmalarını; AYD Başkanı Sinan Burhan, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, RTÜK Başkanı Abubekir Şahin ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yapacaklar.


Paylaşın:
551 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ