logo

“YEREL SEÇİMLERDE CHP’Lİ BAŞKANIMIZ KOLTUĞA OTURACAK”

  • CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanlığı seçimini kazanan Ali Kocamanoğlu,  başkanlığı iddialı sözlerle devir alırken, yerel seçimlere yönelik mesajında “Cumhuriyet Halk Partisi rozetini taşıyan bir belediye başkanımızı Kdz. Ereğli Belediye Başkan koltuğuna oturtacağız.” diye konuştu.

6 Ağustos Pazar günü yapılan CHP Kdz. Ereğli ilçe 38. Olağan genel kurulunun ardından, devir teslim töreni gerçekleştirildi.

8 Ağustos Çarşamba günü saat 12.30’da CHP İlçe binasında yapılan devir- teslim törenine çok sayıda partili katıldı. Genel seçimler öncesinde göreve gelen Başkan Hikmet Uzuner, açılış konuşmasında partililere canı gönülden teşekkür ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ise konuşmasına kongrede karşına liste çıkartarak aday olan Osman Yeniköy ve toplantıya da katılım sağlayan Uğur Likoğlu’na teşekkür ederek başladı.

“CHP Lİ OLMAK; AYRICALIKLI, ÖRNEK VE ÖNDER OLMAK DEMEKTİR”

CHP’li olmanın ayrıcalık olduğunu savunan Kocamanoğlu, partililere hitaben “Cumhuriyet Halk Partili olmak ayrıcalıklı olmak demektir, Cumhuriyet Halk Partili olmak örnek olmak demektir, önder olmak demektir. Bugün her birimizin köyünde, mahallesinde, beldesinde, sokağında her bir Cumhuriyet Halk Partili fikirlerine, düşüncelerine değer verilen; onlardan düşünceleri ve görüşleri alınarak belli kararlar alınan kişiler olarak görüyoruz. Dolayısıyla sizler bulunduğunuz yerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni en güzel yerde temsil eden bireyleriniz. Öncelikle bunun için hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“YEREL SEÇİMLER İÇİN EMEĞİMİZİN SON DAMLASINDA KADAR ÇALIŞACAĞIZ”

 Sözü yerel seçimlere getiren Kocamanoğlu hararetle sürdürdüğü konuşmasında, “Önümüzde bir fırsatımız bu da yerel seçimler. O gün kongrede de söyledim; Cumhuriyet Halk Partisi rozetini taşıyan bir belediye başkanımızı Kdz. Ereğli Belediye Başkan koltuğuna oturtacağız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben ve arkadaşlarım yarından itibaren gece gündüz partimiz için, bu kent için, burada bulunan herkes için emeğimizin son damlasına kadar çalışacağız. Dolayısıyla sizden tek bir ricamız var; bizlere destek verin, öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Biz yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanını o koltuğa oturtacağız, bundan asla şüpheniz olmasın.” İfadeleri ile alkışlandı.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, gazetecilerin sorusu üzerine, yönetim içinde görev dağılımının gün içerisinde akşam saatlerinde tamamlanacağını söyledi.

Toplantı, çiçek ve anahtar takdimi ile toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Ali Kocamanoğlu’nun 16 kişilik Asil Yönetim Kurulu; Arzu Akay, Sevim Akçakese, Resmiye Arslan, Gökhan Aygün, Yaşar Çimen, Salih Dikmen, Deniz Arkun Direkçi, Tahsin Elbir, Zafer İnanoğlu, Tuğberk Ran Karaca, Özkan Kaya, Servet Likoğlu, Gülsen Onat, Fatih Yıldırım, Deniz Yılmaz, Zerrin Erdoğan Yılmaz isimlerinden oluşuyor.

Paylaşın:
762 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ