logo

YERELDE CORONA VİRÜS TEDBİRLERİ…

Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, yazılı açıklama ile Corona Virüs’e karşı alınan önlemler kapsamında dernek lokalinin kapalı tutulacağını duyurdu. Bir başka duyarlı kişi Semih Özkök ise alınan önlemleri apartman sakinlerine duvarlara astığı yazılı not ile duyurdu.

Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Duyurusu:

PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK OLAN GALATASARAY-BEŞİKTAŞ derbisinin dünya çapında ertelenen fakat ülkemizde ertelenmeyen spor müsabakaları nezdinde ülkemizde ve de ilçemizde CORONA VİRÜS’e karşı alınan tedbirler kapsamında risklere karşı insan sağlığının daha önemli olduğunu düşünerek hiç bir maddi yükümlülüğü üyelerimize yansıtmayacağımızı bildirerek taraftarlarımıza lokalimiz de maç yayını belli bir süre gerçekleşmeyecek ve derneğimiz kapalı kalacaktır.
HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK DİYEREK tüm üyelerimize ve taraftarlarımıza HASSASİYET iniz ve anlayışınız İÇİN teşekkür ederiz.

ÖZKÖK’TEN ASANSÖR ÖNLEMİ:

Öte yandan; Kdz. Ereğli’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Semih Özkök’de yöneticiliğini yaptığı iş yeri binasında alınan tedbirleri sakinlere duvarlara astığı yazılı not ile duyurdu. Çevre ve toplumsal duyarlılığı ile tanınan Özkök, astığı yazıda alınan tedbirleri şöyle açıkladı:

“Değerli yurttaşlarımız, sakinlerimiz, konuklarımız; kullandığınız bu asansörün tüm katlardaki kapı kolları ve iç kabini ile merdiven korkulukları (trabzanları), dezenfektan ürünler ile temizlenmiş olup, güvenilirdir. Ve bu işlem her gün tekrarlanmaktadır. Ancak, siz her ihtimale karşı, yine de asansör kapısını açarken, elinizden çok dirseğinizi kullanmaya ve merdivenlerden tutunmadan inmeye gayret ediniz.”


K

Paylaşın:
746 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ