logo

YİĞİT’İN EMEKLİLİĞİ KAYMAKAM YAPICI’YI DUYGULANDIRDI!

  • Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, emekliye ayrılan Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit onuruna verilen veda yemeğindeki konuşmasında, kendisine “Nam-ı Diğer Güzel Adam” lakabını taktığını söyledi.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit için emeklilik töreni düzenlendi.

15 Şubat Perşembe günü İlçedeki Öğretmeni’nde düzenlenen yemekli törende konuşan Kaymakam Mehmet Yapıcı, Yiğit için kullandığı “Güzel Adam” lakabının tuttuğunu ve Hükümet Konağında görevli herkesin de Yiğit’e, lakabı ile hitap ettiğini anlattı.

“ZOR GÜNLERİN FERAHLATAN DEVLET MEMURU İDİ”

Yapıcı “Güzel Adam’ın özellikleri anlatmakla bitmez. Hiç abartmıyorum; Cevdet Bey, Ereğli’mizdeki Devlet memurlarımızın, amirlerimizin en güzel evlatlarından birisi. Ereğlimiz afetler , kaoslar gibi zor günler yaşadı. Bu zor günlerimizde, Güzel Adamı gördüğüm zaman ferahlardım. Her liderin, müdürün, amirin, içeriye girdiği zaman ferahladığı bir devlet memuru vardır. Cevdet Bey de bunlardan biriydi. Birçok evladım içeriye (makama) girdiği zaman ferahlarım ama Cevdet en başta gelendir.” diye konuştu.

Yiğit’ten sitayişle bahsetmeye devam eden Yapıcı, “Biliyorum, yerine gençler gelip dolduracaktır ama gönlümüzdeki yeri belki hiç dolmayacaktır. Onun kalbimde apayrı bir yeri var. Biliyorum hep yanımızda olacaktır. Ama aramızdan ayrılıyor olması içimi burkuyor. Allah yolunu açık etsin. Hakkımız ona helaldir, o da hakkını helal etsin. Her zaman yanımızda, başımız üzerinde yeri var.” derken duygulandı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz da Emekli Müdür Yiğit’ten çok şey öğrendiklerini hatırlatarak teşekkür etti.

YİĞİT DUYGULANDI!

Kaymakam Yapıcı’nın “Üstün Başarı Belgesi, hediye paketi, Genel Sekreter Karayılmaz, Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve aynı zamanda Kaymakamlık sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Türk hava Kurumu Şube Başkanı Abdullah Hasçelik’in de çeşitli hediyeler takdim ettiği Emekli İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yılmaz’ın duygulandığı görüldü.

Yiğit de konuşmasında, Özel İdare’nin ilçeye önemli hizmetleri olduğunu anlatarak, “Sayın Kaymakamımızın övgü dolu sözler için çok teşekkür ediyorum, hiçbir zaman unutmayacağım. Dönemimde, özellikle KÖYDES Projeleri kapsamında ilçemizin köylerine önemli hizmetler yapıldı. Sözlerimi bitirirken, önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde, köy ve mahalle muhtarlarımızdan ve İl Genel Meclis üyelerimizden seçimlere girecek olanlara başarılar diliyorum. Veda yemeğime katılan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

KATILIM :

İlçe müftüsü Sabri Kütükçü’nün duası ile sonlanan veda yemeğe Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Erdal Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, İlçe Nüfus Müdürü Melikhan Babalık, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Çelik, Özel İdaresi şube yöneticileri, il genel meclis üyeleri, ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları, Kaymakamlık Daire Müdürleri, İlçedeki Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkan Yardımcısı Fikri Kapan katıldı.

Paylaşın:
338 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ