logo

“YILLARDIR BEKLEYEN OYPALILAR DA KADROYA ALINSIN”

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, Erdemir’in Endüstri Meslek Lisesi Mezunlarının işe alacak olmasında memnuniyet duyduğunu ancak, Oypa’da yıllarca çalışıp Erdemir kadrosuna geçmeyi bekleyenlerin ihmal edilememesi gerektiğini bildirdi.

Ertuğrul yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

Erdemir ana kapıdan endüstri meslek lisesi mezunuu 18-25 yaş arası kişilerin personel olarak işe alınmak üzere işbaşvurusu alındığına yönelik haberler şehrimizde hızla yayıldı. Özellikle pandemi sürecinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle daralan piyasalarda olumlu olarak karşılandı.

Genç Ereğlili kardeşlerimizin istihdam edilmesi bizim için çok sevindirici bir haberdir. Mutluluk duyarız. Keşke şehrimizdeki her genç hemen iş imkanına kavuşabilse.

Ancak bir gerçek daha var. Yıllardır her seçim döneminde verilen vaadlerle umutlanan, personele geçirileceği sözü verilen, ancak seçim süreci geçer geçmez unutulan Oypalı kardeşlerimiz var. gerekli kanallardan torpili!! bulamadığı için senelerdir kadroya geçebilmek için bekleyen emekçi kardeşlerimiz var. Kadroya geçiş sürecinde bu kardeşlerimizin öncelikli olarak değerlendirilmesi gerekmez mi ? Oypalı kardeşlerimizin gözardı edilmesini asla kabul etmiyoruz. Erdemir kadrolarını doldururken yıllardır sabırla bekleyen Oypalı kardeşlerimizi gözardı etmemelidir.

Paylaşın:
821 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

#

“YILLARDIR BEKLEYEN OYPALILAR DA KADROYA ALINSIN”” için 1 yorum

  1. Vatandaşin biri : diyor ki:

    Oypalilara soracaksınız onu.