logo

YILMAZ, SERT ÇIKTI: “KOLTUK İÇİN HER ŞEY MUBAH DEĞİL!”

  • Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ereğli FM’in canlı yayınında Gülüç Belde Belediye Başkanı ve İyi Parti Başkan Adayı Gökhan Demirtaş’ı kast ederek, “Birileri için olabilir ama bizim için o koltukta oturmak için her şey mubah değil, O koltuk kimsenin babasının malı değil. Karşıdaki rakibi düşman görmenin kimseye faydası olmaz.” dedi.

Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ereğli FM’in canlı yayın konuğu oldu.

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in yayın Moderatörlüğünü yaptığı, Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’nün ise soruları ile konuk Gazeteci olarak katıldığı “Seçime Doğru” programında konuşan Yılmaz, “Gülüç’deki sisli hava ve kara bulutlar 31 Mart’ta ortadan kalkacak. Kerim Sönmez gibi kaliteli bir isimle, Gülüç’de her kesimi kucaklayacak bir meclis listesi ile yola çıktık.” dedi.

Mevcut Başkan Demirtaş’ın 2019 ‘da “Ben CHP’de hizmet edemez duruma geldim, iktidar partisine geçmem lazım.” diyerek Ak Partiye geçtiğini ve o güne kadar sadece üzerine çivi dahi çakamadığı kafeteryanın temelini attığını söyleyen Yılmaz, “Başkanın şahsi ve hukuki bir meselesi vardı. Genel merkez yaşanılan süreçte belediye başkanının Belediye Başkanlığı ve Ak Parti den istifasını istedi. O da partiden etmek zorunda kaldı.” dedi.

“BİR YERDE HATA YAPMIŞSINIZ”

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kimsenin iradesi kimsenin ipoteği altında değil. Siz milletin gönlüne giremediyseniz, yaptığınız yanlış işlerden dolayı bu millet size tepki gösteriyorsa, gittiğiniz kapılardan kovuluyorsanız bir yerde hata yapmışsınızdır. Şapkanızı önünüze koyup düşünmeniz gerekiyor. Köşeye sıkışan belediye başkanı medya üzerinden rakibine saldırıyor. Birileri için olabilir ama bizim için o koltukta oturmak için her şey mubah değil, O koltuk kimsenin babasının malı değil. Karşıdaki rakibi düşman görmenin kimseye faydası olmaz.”

GÜLÜÇ HALKI BASKIYA TEHDİDE BOYUN EĞMEZ

Gülüç halkı kimsenin baskısına, tehdidine müsaade etmez.” ifadesini de kullanan Yılmaz , “Birileri biz burayı mafya ya teslim etmedik diyor, Oy devşirmeye çalışıyor. gece yarıları tehdit ediyorlar insanı . Bu beni bir dönem birlikte çalıştığım belediye başkanının böyle şeylerin içine girmesi hoş değil, yakıştıramıyorum. 31 Mart akşamı Gülüç’de kardeşlik ortamı olacak.’ ifadelerini kullandı.

.

  • PROGRAMI DİNLEMEK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ :
  • .

Paylaşın:
238 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ