logo

YILMAZ’DAN GERSAN’A ÜYE ZİYARETİ

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Çaycuma’da yetkili oldukları Gersan A.Ş’deki üyeleri ile bir araya gelerek Genel Başkan Pevrul Kavlak’ın selamını iletti.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Çaycuma’da yetkili oldukları Gersan A.Ş’deki üyeleri ile bir araya geldi.

Yılmaz , Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak ile Genel Başkan Yarımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını ilettiği üyelerine, kazasız, belasız çalışma yaşamı dileğinde bulundu. Yılmaz’ın, üyeleri ile güncel konular üzerine görüş alış verişinde bulunduğu ziyarette Türk Metal Şube Sekreteri Hakan Eskibina, ile Şube eğitim Sekreteri Birol Onay da hazır bulundu.

SEMİNERE GİTTİLER

Diğer yandan, Türk Metal ile Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) ortak düzenlediği seminere, Karadeniz Ereğli’den de işçi katılımı oldu.
Büyük Anadolu Downtown Ankara Otel’de 21-25 Şubat arasında düzenlenecek seminere, İlçedeki Tat Metal A.Ş. ve Ereğli demir ve çelik Fabrikaları Çelik Servis Merkezi’nde (ERSEM) çalışan Türk Metal üyesi bir grup işçi yer aldı.
Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz, İş Yerleri Baş Temsilcilik binası önünden uğurladığı işçilere hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Paylaşın:
494 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ