logo

YOĞUN İLGİ ÜZERİNE KAMPANYA UZATILDI!..

Kdz. Ereğli’de Eren/Ömür Balıkçılık ve Sönmez Balıkçılık işbirliği ile Nisan Ayında başlatılan “Kültür Balıklarında Şok İndirim” Kampanyasının yoğun ilgi üzerine devam ettiği bildirildi.

Tarım Bakanlığı tarafından balık üretim ve tüketiminin arttırılması amacı ile başlatılan indirimin tezgahlara yansımasıyla kültür balıkları olan somon, çupra, alabalık ve somon balığına talep artınca; Kdz. Ereğlili balıkçılar, nisan ayında başlattıkları “fiyatlarda şok indirim” kampanyasını devam ettirme kararı aldı.

SAĞLIKLI, DOYURUCU VE EKONOMİK GIDA: BALIK

Yoğun talep üzerine kampanyanın Ramazan Bayramına kadar devam ettirme kararı aldıklarını ifade eden Eren/Ömür Balıkçılık Tic.Ltd.Şti Ortaklarından Serkan-Ergün Gürtel kardeşler, ramazan ayında balığın hafif, besleyici ve ekonomik bir gıda olduğunu vurgulayarak, koronavirüs önlemlerine; üretimden ulaştırılmasına ve tezgahta temizliğine kadar titizlikle uyulduğunu ve fiyatları da değiştirmediklerini açıkladı.  

“4 MEVSİM 365 GÜN TAZE BALIK …”

Gürtel Kardeşler ve Sönmez Balıkçılık yetkilileri, balıkseverlerin de maske ve mesafe kurallarına uymalarını beklediklerini sözlerine ekleyerek, “siz yeter ki isteyin, bizim işimiz bu; Ereğli’de kültür balıkçılığına ilgi gün geçtikçe artıyor. Biz de bu ilgiye karşılık 4 mevsim 365 gün taze balık arz etmeye hazır ve kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Kdz. Ereğli çarşı içindeki balık halinde satışa sunulan kültür balıklarının fiyatları ise şöyle : 

                                         İNDİRİMLİ BALIK FİYATLARI  
350-400 GR ÇUPRA / LEVREK  TANE           12.00 TL
250-300 GR ÇUPRA /LEVREK  TANE            10.00 TL
ALABALIK                                      TANE        10.00 TL                             
KARADENİZ SOMON                 KİLO          30.00 TL

SÖNMEZ BALIKÇILIK SİPARİŞ TELEFON : 0530 458 99 47

Paylaşın:
1841 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ