logo

YRP’Lİ KARAARSLAN, KAMU VE STK YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ  

  • Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Karaarslan, meclis üyesi adayları ile birlikte Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile Kamu ve STK yöneticilerini ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimlari kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, Milli Emlak Müdürü Serkan Şendoğan, Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Baki Karaarslan ve LÖSEV Kdz. Ereğli Şube Başkanı Tarkan Atik ile görüşen dinamik aday Karaarslan gün sonunda temaslarını değerlendirdi.

Ziyaretlerde Ereğli’nin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözümlerini projelendirdiğini örnekler vererek ifade eden Karaarslan, Sağlık, ulaşım, eğitim ve esnaf sorunları gibi konulara temas ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

“EREĞLİ’Yİ BAŞTAN TASARLADIK”

Temaslarını değerlendiren Karaarslan özetle, “Ereğlimiz için sürekli proje üretiyoruz. İnşallah belediye yönetimine geldiğimizde de bu projeleri teker teker yerine getireceğiz. Önümüzdeki meşaketli yolun çoğu gitti azı kaldı. Biz az zamanda çok büyük işler başardık. Yeniden Refah Partisi’nin Kdz. Ereğli’de baştan tasarladık. Yeni bir vizyon ile beraber Ereğli Belediye Başkanlığına inşallah talibiz.” dedi.

Karaarslan ve heyeti, ziyaret ettiği kamu ve STK yöneticileri tarafından memnuniyetle karşılanarak başarı dileklerini kabul edip hatıra fotoğrafı çekildi.

Paylaşın:
174 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ