logo

YÜKSEK MOTİVASYON: “ZONGULDAK İYİ OLACAK AZ KALDI”

  • İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, seçim çalışmalarını paylaştığı açıklamasında, “Çok güzel olduğunu bildiğim Karadeniz Ereğlimizde, birlikte daha da güzel olacağı inancımla diyorum ki; Zonguldak iyi olacak, az kaldı. Çok güzelsin Karadeniz Ereğli, birlikte daha güçlü, daha güzeliz. Desteklerinizle güneşli günlere az kaldı. ” dedi.

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, yüksek motivasyonla sürdürdüğü seçim çalışmalarını yazılı açıklama ile paylaştı. Toplumun farklı kesimleri ile temas kurmaya özen gösteren Balbaloğlu, sorunları dinlemeye ve milletvekili seçildiği taktirde destek olma sözü verdiği açıklamasında şunları kaydetti.:

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şubemizin, ilçemizdeki siyasi partilerle ortaklaşa düzenlediği Kan Bağış Kampanyası için Atatürk Anıtı alanında yer aldık. Burada kan veren vatandaşlarımıza, Dernek Başkanı Sayın Kürşat Yağız’a, Türk Kızılayı gönüllülerine ve sağlık ekibimize teşekkür ederken, her ne yaşanırsa yaşansın, insan yaşamının vazgeçilmezi olan kanın, sağlığı yerinde her vatandaşımızın bağışlaması arzumuzu ilettik.

KADINLARIN EMEĞİ YAŞAMI KOLAYLAŞTIRIYOR

Gün içinde ziyaretlerimizi çalışma yaşamına büyük katkıda bulunan kadın emekçilerimizi ziyaretle sürdürdük. Bir doktor, bir kadın milletvekili Adayı olarak kadınlarımızın yaşam içinde ne derece önemli olduğunu, kadınlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, iş ve sosyal yaşamlarına destek olabilmek için nelerin yapılması gerektiğini en iyi bilenlerdenim.

KADIN GÜCÜ KOOPERATİFİ ZİYARETİ

Ve yine Kadının gücünü bir kez daha gösteren Sayın Kadın Gücü Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Neriman Posbıyık’ı ve ekibini ziyaret ederek, karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Son derece ilgi ve alakasını esirgemeyen sayın Posbıyık’a bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ve yine, halkımızın teveccühü ve vereceği oylar ile Milletvekili seçilmem halinde, Kadınlarımızın sorunları, ticari, mesleki, sosyal yaşamlarına ilişkin istek ve taleplerinin her fırsatta ülke gündemine taşıyacağımın sözünü veriyorum.

EREĞLİLİLER DERNEĞİ

Karadeniz Ereğlililer Derneği’ne ziyaretimizde ise Dernek Başkanı Sayın Birkan Demirel tarafından oldukça sıcak ve samimi şekilde karşılandık. Kentin sorunları, talepleri, çözümleri üzerinde görüşmeler yaptığımız Sayın Demirel’in, Ereğli için hayata geçirmek istediği çalışmalara her türlü desteği vereceğimizin de sözünü verdik.

DAHA DA CESARETLENDİM”

Yaptığımız seçim çalışmalarında gün içinde; Ereğlimizin en güzel yerlerinden olan Sahil Bandı’nda halkımız ile buluştuk. Her birinin elini sıktığım, minik yavrularımızı kucakladığım gezilerimizde, halkımızın ilgisi, sıcaklığı beni daha da cesaretlendirdi.

Çok güzel olduğunu bildiğim Karadeniz Ereğlimizde, birlikte daha da güzel olacağı inancımla diyorum ki; Zonguldak iyi olacak, az kaldı. Çok güzelsin Karadeniz Ereğli, birlikte daha güçlü, daha güzeliz. Desteklerinizle güneşli günlere az kaldı.

Paylaşın:
235 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ