logo

YURT ÖĞRENCİLERİNE GÜVENLİ ULAŞIM SAĞLANDI

İş’te Haber Hayat Gazetesi olarak gündeme taşıdığımız, Gülüç’te yeni binasına taşınan Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinin yaşadığı trafik sorununun güvenli çözümü için adım atıldığı öğrenildi.

Gazetemizin son sayısında “UYARI! BU YOLDA CAN YANMADAN ÖNLEM ALINSIN” başlığı ile verdiğimiz haberde; Gülüç Çengel Burnu mevkisinde petrol istasyonu yanında bulunan 500 kapasiteli kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilerin yurdun önündeki duraktan değil bir önceki duraktan alınması araç ve yayalar için güvenlik riski oluşturduğuna dikkat çekiliyordu.

Edinilen bilgilere göre, bu hafta başından itibaren bir sonraki tersaneler kavşağından dönen öğrenci rink araçları, yurdun  hemen önündeki duraktan öğrencileri almaya başladılar. Böylece yayaların petrol istasyonu girişi-çıkışlarına paralel yoğun trafiğe girmelerine gerek kalmadan güvenlikli bir şekilde okullarına ulaşmaları sağlanmış oldu.

Yeni uygulamadan; başta öğrenciler olmak üzere, araç sürücülerinin ve güzergahtaki iş yerlerinin memnuniyet duydukları, sorunu çözüme kavuşturan kamu ve özel sektöre yetkililerine teşekkür ettikleri öğrenildi.

Paylaşın:
785 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ